EOS Movie Plugin

EOS Movie Plugin aktiverer "logning og overførsel" af videomateriale fra udvalgte eksklusive Canon EOS-kameraer i Apples Final Cut Pro-redigeringspakke.

Plugin'et omdanner EOS-filmoptagelser til Apples ProRes 4:2:2-codec ca. dobbelt så hurtigt som Apples standardkonvertering. Desuden kan brugerne også tilføje tidskode, rullenavne og metadata, når de redigerer deres optagelser.