Installation af Google Cloudprinter på PIXMA-printer

Google Cloudprinter er en funktion, der giver dig mulighed for at printe til en trådløs printer fra et hvilket som helst sted i verden ved brug af en hvilken som helst internettilsluttet enhed, f.eks. en smartphone, tablet eller pc. For flere oplysninger, se websiden for Google Cloudprinter.
Vælg din PIXMA-printer nedenfor for at se vejledningen til, hvordan du konfigurer forbindelsen til Google Cloudprinter.

Vi tilføjer snar flere Google Cloudprinter installationsvejledninger til PIXMA-produkter, så kom snart tilbage til dit produkt.

For at se en komplet liste over PIXMA-printere, der er kompatible med Google Cloudprinter skal du besøge vores side Trådløst print og app-kompatibilitet.

De følgende modeller understøttes ikke længere af Google Cloudprinter: PIXMA MG4250, PIXMA MG5440, PIXMA MX894, PIXMA MX895.**