Hero Image

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for hjælp til nedenstående emner, har vi nyttige oplysninger, der muligvis kan hjælpe med at løse dit problem. Vælg det relevante emne nedenfor for at få yderligere oplysninger.

Aftale en reparation

Hvis du vil have mere at vide om reparation, f.eks. hvordan du finder et reparationscenter, eller se svar på nyttige ofte stillede spørgsmål, kan du besøge vores dedikerede reparationsside.

Hvis dette ikke løser dit problem, skal du klikke her for at kontakte support.

Fejlkoder

Indtast dit produktnavn, og gå derefter til fejlkodefanen

Fejlkoder i PIXMA

Fejlkoder i EOS

Hvis dette ikke løser dit problem, skal du klikke her for at kontakte support

Vejledning til trådløs tilslutning af PIXMA

Få vist en trinvis hjælp til konfiguration af dit PIXMA-produkt ved at se vores Vejledning til konfiguration af trådløs forbindelse.

Hvis dette ikke løser dit problem, skal du klikke her for at kontakte support

Indhold til download

For at downloade drivere, software, manualer og få adgang til indhold, herunder apps, firmware, ofte stillede spørgsmål og fejlkoder, skal du besøge vores supportområde.

Når du har angivet dit produkt, kan du bruge fanerne til at navigere mellem de forskellige indholdstyper.

Hvis dette ikke løser dit problem, skal du klikke her for at kontakte support

Andre emner

Hvis du har spørgsmål om andet, skal du klikke her for at kontakte support.