Simplify, plug and play solutions

Simplificering – Plug-and-play for at reducere kompleks administration

Udfordringer

Uden de rette værktøjer er det let at blive distraheret af tidskrævende administration. Hvis I f.eks. ikke har IT-ekspertise internt, er det sværere at håndtere nutidens komplekse dokumentbehandlingsteknologier. Og produktiviteten forringes, hvis medarbejdere, der arbejder på distance, har svært ved at få adgang til de dokumenter, de har brug for.

Vores banebrydende løsninger forenkler den daglige administration, så I kan fokusere på de opgaver, som virkelig betyder noget.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Kundecase

Find ud af, hvordan vi hjalp Leeds City Council med at optimere deres printservice, forbedre produktiviteten samt reducere omkostningerne og mængden af affald.

Få mere at vide

Kontakt os

for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med at simplificere jeres virksomhed

Få mere at vide

Kundeapplikationer

Managed Print Services til små og mellemstore virksomheder

managed print services til små og mellemstore virksomheder
Øg produktiviteten ved at frigøre medarbejderne fra udfordringen med at administrere og vedligeholde printservices til små virksomheder. Samtidig med at vi sørger for, at jeres system er optimeret og egnet til formålet, kan vi give jer et bedre indblik i jeres printvaner, så I kan reducere omkostninger og mængden af affald.

Banebrydende dokumentløsninger

banebrydende dokumentløsninger
Øg produktiviteten ved at investere i vores dokumentløsninger med avancerede funktioner til håndtering af papirdokumeter og digitale dokumenter. Vores produkter og løsninger er nemme at installere, bruge og vedligeholde, og med deres kompakte størrelse passer de ind overalt, så du sparer værdifuld plads.

Effektivt dokumentoutput

effektivt dokumentoutput
Hjælp medarbejderne til at arbejde bedre ved at give dem dokumentoutputværktøjer, der leverer en hurtig og nem brugeroplevelse, og sørg for, at printjob kan hentes fra enhver netværksenhed. Vores sikre udgivelsesteknologi gør det også muligt for medarbejdere at dele den samme printer uden at kompromittere fortrolige oplysninger.

Realisering af det mobile kontor

realisering af det mobile kontor
Lad medarbejderne printe, scanne og efterbehandle dokumenter via fjernadgang, så I kan reducere forsinkelser og fejl samt får øget produktivitet og bedre kundeservice. Ved at mindske behovet for papirdokumenter sparer vores værktøjer til det mobile kontor jer også tid og penge, samtidig med at de forbedrer informationssikkerheden.

Du vil måske også være interesseret i

  • Canon
  • ...
  • Plug and Play-løsninger – Simplificering