Canon CanoScan LiDE 500F

CanoScan LiDE 500F

LiDE 500F er indbegrebet af smart scanning og måler kun 35-mm i tykkelsen. Med et godt udseende, en høj ydelse og en opløsning på 2400 x 4800 dpi, sætter LIDE serien nye radikale standarder inden for funktion og design.

Fordele

 • Ultraslankt, smart design
 • Integreret scannerfod til ‘Drop-in’-lodret scanning
 • FAU til 35-mm-film (kun filmstrimmel)
 • FARE Niveau 3-teknologi til eliminering af støv og ridser
 • CIS-sensor med 2400 x 4800 dpi og 48-bit farvedybde
 • USB 2,0 Hi-Speed / strøm fra USB
 • Scan direkte til PDF
 • Hurtig multifotoscanning
 • QARE Niveau 3-teknologi til eliminering af støv og ridser
 • 4 Frontknapper
 • Arcsoft PhotoStudio og OmniPage SE medfølger
 • Innovativt låg med dobbelt hængsel

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan LiDE 500F

Den slanke arbejdshest


LiDE 500F kombinerer et betagende slankt design og fremragende scanneregenskaber med en ultrasmart finish. Takket være USB 2,0 Hi-Speed-forbindelsen, der tilfører scanneren strøm, det kompakte design og den integrerede scannerfod kan du betjene scanneren på en lang række forskellige måder - sågar når scanneren er i opret stilling.

Fleksibilitet og høj ydelseNår scanneren står i opret stilling, understøtter låget praktisk 'drop-in'-scanning. Med scannerfoden foldet sammen kan du åbne låget helt til scanning af store objekter såsom landkort og plakater. Låget kan også åbnes parallelt med glaspladen til scanning af tykkere objekter såsom bøger.

Høj opløsningMed en CIS-sensor med en opløsning på 2400 x 4800 dpi og en farvedybde på 48 bit får du scanninger i høj opløsning med nøjagtig gengivelse af hver eneste detalje og skygge.

FAULiDE 500F er udstyret med en superkompakt Filmadapterenhed (FAU) til scanning af 35-mm-filmstrimler, der giver et forbløffende resultat.

Automatisk retoucheringCanons FARE niveau 3 teknologi er det ultimative korrektionssystem til film. Det infrarøde lys lokaliserer med stor præcision støv og ridser, som du på et senere tidspunkt kan fjerne med avanceret software. Herved sparer du mange timer med manuel retouchering. Falmede farver, overdreven kornethed og dårlig eksponering kan også rettes med FARE teknologi. QARE niveau 3 tilbyder lignende egenskaber og niveauer til korrektion af fotoprint.

Hurtig scanningMed en USB 2,0 Hi-Speed-forbindelse, 6 sekunders preview og ingen opvarmningstid sparer den superhurtige LiDE 500F dig for værdifulde minutter med hvert job. Med Multifotoscanning kan du fremstille individuelt beskårede og udrettede filer fra op til 10 separate billeder i en enkelt arbejdsgang.

Scan til pdfEn nem 'Scan-til-PDF'-funktion scanner dokumenterne direkte til PDF-format. En flydende palet af PDF-sider bliver oprettet, som kan arrangeres efter ønske. Tekst bliver automatisk integreret i PDF-filerne på scanningstidspunktet til redigering og søgning.

ProblemfritDu kan scanne A3-sider ved at ‘hæfte’ to scannede billeder sammen med Image Stitch-funktionen. Funktionen ‘Easy Colour Matching Print’ overfører fuldfarvedata til understøttede Canon inkjet-printere, så du får en korrekt farvegengivelse.

SoftwareDen medfølgende software omfatter bl.a. ArcSoft PhotoStudio til billedredigering og OmniPage SE OCR. Med CanoScan Toolbox har du altid styr på dine scanneopgaver og kan således brugerdefinere de fire frontknapper til almindelige funktioner såsom kopiering, scanning direkte til e-mail og PDF.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon CanoScan LiDE 500F, dets funktioner og hvad det kan.