Canon CanoScan LiDE 600F

CanoScan LiDE 600F

I kraft af dens LiDE-teknologi med en opløsning på 4800 x 9600 dpi*, en filmadapterenhed og unikt 3-vejs design er CanoScan LiDE 600F-scanneren alsidig nok til at opfylde stort set alle behov.

Fordele

  • Ergonomisk 3-vejs design
  • Filmadapterenhed til 35 mm film
  • Fjernelse af støv/ridser med FARE og QARE Level 3
  • 4800 x 9600dpi*, 48 bit farvedybde
  • USB 2.0 Hi-Speed
  • Scan til PDF
  • Multi-Photo-tilstand
  • Syv EZ-knapper
  • Omfattende softwarepakke

Funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan LiDE 600F

Alsidigt og flot udseende


CanoScan LiDE 600F har et ergonomisk design og er den ultimative LiDE-scanner med mere kraft pr. kvadratmillimeter end stort set nogen anden scanner. CanoScan LiDE 600F er superslank og kompakt og har et unikt 3-vejs design med dobbelthægtet låg, så du kan scanne stort alle genstande. Den indbyggede fod tillader "drop-in"-scanning og gør det muligt at opbevare scanneren i lodret position for at spare plads.

Filmskanning


CanoScan LiDE 600F har en alsidig filmadapterenhed (FAU), der gør det muligt at scanne 6 x 35 mm negativer på samme tid, når den er tilsluttet.

Automatisk retouchering


Ved hjælp af infrarød scannerregistrering restaurerer FARE Level 3-teknologien automatisk ridsede, beskadigede eller falmede film, hvilket sparer dig for at udføre manuel retouchering i timevis. Det reducerer også kornethed, der kommer som følge af højhastighedsfilm, og omfatter kompensation for baggrundsbelysning. QARE Level 3 udfører samme funktioner for fotoudskrifter.

Høj kvalitet


I kraft af en 4800 x 9600 dpi LIDE-sensor, der fanger alle detaljer, leverer CanoScan LiDE 600F fantastiske, klare billeder, der er velegnede til forstørrelse og udskrifter i høj opløsning. 48-bit farvedybde sikrer, at dine scanninger har enestående og nøjagtig farvegengivelse.

Kraft og høj hastighed


Reducerer rod på skrivebordet. CanoScan LiDE 600F får den nødvendige strøm fra en enkelt USB-forbindelse. Scanneren er yderst bærbar og kan bruges overalt sammen med en bærbar computer. Du er også sikret hurtig scanning og overførsel af billeder i topkvalitet med USB 2.0 Hi-Speed-forbindelsen.

Scan flere billeder


CanoScan LiDE 600F sparer tid med Canons hurtige Multi-Photo-tilstand, der gør det muligt at scanne op til 10 adskilte billeder på en gang. Multi-Photo identificerer, beskærer og udglatter automatisk flere billeder.

EZ-knapper


Syv scanningsknapper giver betjening med et enkelt tryk til almindelige scanningsopgaver, så du kan være fleksibel og spare tid. Tilpas dem til at udføre de funktioner, du bruger mest: kopiering, scanning, oprettelse af PDF-filer eller afsendelse til dit e-mail-program. Fire af knapperne er beregnet til at scanne direkte til PDF.

Omfattende software


Med ArcSoft PhotoStudio, OmniPage SE og Presto!PageManager kan du redigere billeder, konvertere papirdokumenter direkte til redigerbare filer og administrere alle scannede billeder. Canons ScanGear og CanoScan Toolbox er blevet opdateret til at omfatte bedre billedkvalitet og funktionalitet.

*Se specifikationer

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon CanoScan LiDE 600F, dets funktioner og hvad det kan.