Canon CanoScan LiDE 25

CanoScan LiDE 25

Den funktionelle, slanke og forbavsende overkommelige 1200 dpi scanner LiDE 25 vil passe ind i ethvert kreativt miljø. Med strøm fra USB-forbindelsen behøver den ikke engang en ekstern strømforsyning!

Fordele

  • Kompakt, slank og elegant
  • Strøm via USB
  • 1200 x 2400dpi¹ med 48 bit farvedybde
  • Scan-til-PDF
  • QARE Level 3 fjerner støv og ridser fra scanningen og korrigerer for modlys
  • Omfattende softwarepakke
  • 3 frontknapper
  • Multifotoscanning
  • Z-låg til tykke dokumenter

Funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan LiDE 25

Scanning med stil


Den helt usædvanligt slanke LiDE 25 er bare 38 mm tyk og er hermed det oplagte valg til et velorganiseret skrivebord. Der er ikke brug for klodsede strømkabler, for LiDE-teknologien bruger utrolig lidt strøm - så lidt, at det kan leveres gennem det lille tynde USB-kabel, der går til computeren.

Fremragende til fotosLiDE 25 har masser af opløsning gemt i det lille kabinet. Uanset om du scanner dokumenter eller fotografier, så rækker LiDE 25 specifikationer med 1200 x 2400 dpi¹ og 48 bit farvedybde til præcis gengivelse af alle detaljer og selv de mest subtile farvenuancer. Dine knivskarpe scannede billeder kan bruges til både forstørrelser og til efterbehandling med billedredigering.

Scan direkte til PDFFunktionen "Scan-til-PDF" kan scanne dokumenter direkte til PDF (Portable Document Format). Det giver en hurtig arbejdsgang uden spildtid med konverteringer og brug af speciel software. Et enkelt scannejob kan give en serie af dokumentsider, som frit kan arrangeres i den ønskede rækkefølge. Teksten udskilles ganske automatisk og gemmes i PDF-filen, så den er klar til redigering og søgninger.

Scan hvad som helstDet er ikke alt, der skal scannes, som har den mest praktiske facon. Derfor kommer LiDE 25 med det nyskabende dobbelthængslede låg Z-Lid. Låget kan holde ethvert emne fast med det korrekte tryk mod glaspladen. Så er det let at scanne tykke dokumenter, magasiner, bøger og selv mindre pakker.

Automatisk retoucheringCanons QARE Level 3 er det indbyggede fejlretningssystem. Støv og ridser registreres og fjernes automatisk under scanningen, så du bliver sparet for timers manuel efterbehandling på pc. Matte farver, kornede optagelser og underbelyste fotografier kan også automatisk rettes under scanningen.

Flere fotos scannes i en arbejdsgangMed den hurtige og praktiske Multifotoscanning² kan LiDE 25 automatisk oprette individuelt beskårede og tilpassede billedfiler af op til 10 separate fotografier, visitkort eller andre originaler ved bare én scanning. Du behøver ikke bruge tid på at få billederne til at ligge 100 % lige på scannepladen, for de mindre skævheder rettes automatisk op.

SoftwareDen medfølgende software inkluderer ArcSoft PhotoStudio til billedbehandling og OmniPage SE OCR (tekstgenkendelse). CanoScan Toolbox er altid klar på pc’ens skrivebord og kan tilrettes helt efter eget ønske. Tre af scannerens frontknapper kan tildeles de mest benyttede funktioner som kopiering, scanning direkte til e-mail og til PDF.

¹Optisk opløsning målt med den maksimale hardware sampling og baseret på ISO 14473-standarden.
²Originaler skal være rektangulære og placeres med mindst 1 cm afstand fra hinanden. Skæve vinkler på indtil 10 grader korrigeres automatisk

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon CanoScan LiDE 25, dets funktioner og hvad det kan.