Canon CanoScan 9900F

CanoScan 9900F

CanoScan 9900F er en professionel scanner med en kvalitet på niveau med de egentlige filmscannere og så er den både hurtigere og billigere. Det er en scanner til de professionelles opgaver.

Fordele

  • 3200 x 6400 dpi
  • 48-bit farver
  • Filmadapter (til 35 mm, 120-ruller eller 4" x 5") med mulighed for at placere op til 24 stk. 35 mm billeder.
  • FARE Level 2 til eliminering af støv og ridser, Super Galileo 2-objektiv, USB 2.0 Hi-Speed & IEEE1394
  • 4 frontknapper
  • Hurtig multifotoscanning
  • Komplet softwarepakke

Funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan 9900F

Forbedret filmadapter


CanoScan 9900F’s filmadapter er ekstremt stor uden at gå på kompromis med lysstyrken. Du kan f.eks. bruge den til at scanne 24 stk. 35 mm enkeltbilleder i én arbejdsgang. Den kan også bruges til 120-format og 4"x5"-formatet.

FARE Level 2


Film image Automatic Retouching Enhancement teknologi: Infrarødt lys anvendes sammen med avanceret software til at fjerne støv og ridser, der stammer fra originalens overflade. Med Reconstruction of Colour gendannes de originale nuancer, selvom originalen er falmet med tiden. Grain Equalisation and Management fjerner den kornethed, der ellers er så tydelig på højopløsningsscan af film optaget med høje ISO-værdier.

Canon-optik sikrer perfekte resultater


CanoScan 9900F anvender et Super Galileo 2-objektiv med seks linseelementer i fire grupper. Objektivet anvender asfæriske elementer, som sikrer billeder uden forvrængning - selv i de yderste hjørner.

Tilslutning


CanoScan 9900F anvender USB 2.0 Hi-Speed og IEEE1394 (FireWire) til at sikre hurtig dataoverførsel. Dertil kommer, at den er kompatibel med alle de mest anvendte Windows- og Macintosh-platforme.

Frontknapper


Fire frontknapper kan indstilles til hurtig aktivering af de mest brugte funktioner. En knap kan automatisere hele scanningen, uanset om det er scanning af dokumenter eller billeder, kopiering til printeren eller afsendelse via dit e-mail-program.

Hurtig multifotoscanning


Scanneren kan automatisk bestemme filmtypen og oprette indeksprint for flere 35 mm film der kan i én arbejdsgang oprettes op til 24 enkeltfiler ved scanning af 35mm film. Det samme gælder selvfølgelig for papirbilleder.

Komplet softwaresuite


CanoScan 9900F leveres med en komplet softwarepakke, der imødekommer alle dine scanningsbehov. Pakken indeholder blandt andet AdobePhotoShop Elements v2.0, OmniPage SE OCR og NewSoft PageManager 6 til dokumentstyring.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon CanoScan 9900F, dets funktioner og hvad det kan.