Canon CanoScan 8600F

CanoScan 8600F

Til professionelle resultater når tiden er kostbar. CanoScan 8600F leverer varen. Lynhurtige previews og FARE Level 3 sparer dig for timevis af billedbehandling, så du får tid til det kreative.

Fordele

  • 4800 x 9600 dpi med 48-bit farvedybde
  • FAU - 12 stk. 35 mm filmstrimler og 4 stk. 35 mm dias
  • FARE Niveau 3 eliminering af støv og ridser på film
  • Lynhurtig scanningsenhed
  • Omfattende softwarepakke med SilverFast SE
  • USB 2.0 Hi-Speed
  • 7 frontknapper
  • Hurtig multifotoscanning

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan 8600F

Professionel kvalitet


Med en CCD-sensor på 4800 x 9600 dpi, der fanger imponerende detaljer, leverer CanoScan 8600F fremragende, skarpe billeder, der er velegnet til forstørrelse og udskrivning med høj opløsning. Farvedybden på 48 bit sikrer, at dine scanninger har en enestående nøjagtig farvegengivelse.

FilmscanningCanoScan 8600F er forsynet med en universel indbygget filmadapterenhed (FAU), hvormed du kan scanne 12 stk. 35 mm negativer i en enkelt arbejdsgang. Den kan også tage op til 4 monterede dias samt film i 120 filmformatet.

Automatisk retoucheringFARE Level 3 teknologien benytter infrarødt lys til detektering af ridser eller falmning af film, og bearbejder automatisk billedet, så det kan genskabes til den oprindelige kvalitet, uden at du skal bruge timevis på manuel retouchering. Den reducerer også kornethed, der stammer fra hurtige film og indeholder modlyskompensation. QARE Level 3 udfører samme funktioner for fotos.

Lyrhurtige scanningerCanoScan 8600F’s lynhurtige scanningsenhed optimerer din produktivitet og leverer previews på kun fire sekunder. Selv ved scanning ved højeste opløsning bevares det effektive workflow, da USB 2.0 Hi-Speed-forbindelsen sikrer hurtig dataoverførsel.

Stærk software8600F leveres med en omfattende pakke af imponerende programmer, som giver dig en bred vifte af funktioner samt sikrer høj ydelse og produktivitet. LaserSofts SilverFast SE giver professionelle muligheder for at styre scanningsprocessen, så du ikke skal bruge så meget tid på efterbehandling af det scannede billede. Herudover er det prisvindende Adobe PhotoShop Elements til kraftig billedbehandling og ScanSoft Ominpage SE til optisk tekstgenkendelse inkluderet. Canons ScanGear og CanoScan Toolbox er blevet opgraderet, så de nu indeholder en billedkvalitet og funktionalitet, der er bedre end nogensinde.

FrontknapperFleksibilitet og tidsbesparende: Syv knapper giver med ét tryk adgang til almindelige scanningsopgaver. Tilpas disse, så de udfører de funktioner, du har mest brug for: kopiering, scanning, oprettelse af PDF-filer eller afsendelse til dit e-mail-program. Fire af knapperne er dedikeret til scanning direkte til PDF, herunder scanning i farve eller i mono.

Scanning af flere fotosCanoScan 8600F sparer mere tid med Canons hurtige multifotoscanning, hvormed du kan scanne op til 10 separate billeder på én gang og herefter arbejde med hvert enkelt. Multifotoscanning identificerer, beskærer og opretter automatisk flere billeder og genkender endda den type original, du anvender (film eller foto).

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon CanoScan 8600F, dets funktioner og hvad det kan.