Canon CanoScan 5600F

CanoScan 5600F

Professionel CCD-kvalitetsscanner med 35 mm film-/diasholder, exceptionel opløsning på 4800 x 9600 dpi og 11-sekunders 300 dpi-scanninger. Nul opvarmningstid giver omgående betjening af reflekterende scanning.

Fordele

  • Avanceret CCD-teknologi til scanning af fotos, film og dokumenter
  • Førsteklasses opløsning på 4800 x 9600 dpi og 48-bit farve
  • Film-og diasscanning
  • Nul opvarmningstid
  • Hurtig 300 dpi A4-scanning
  • Syv EZ-knapper
  • Automatisk scanningsfunktion
  • USB-tilslutning
  • Indbygget AC-adapter

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan 5600F

Scanning med høj opløsning


Med en maksimumopløsning på 4800 x 9600 dpi har denne avancerede CCD-teknologiske scanner kapacitet til at fremstille scanninger med meget høj skarphed, fotografiske detaljer og præcis farvegengivelse. 48-bit inputtet sikrer nøjagtigheden af farver og får det bedste frem i billederne hver gang.

Scanneren har kapacitet til at fremstille 300 dpi A4-scanninger på ca. 11 bemærkelsesværdigt hurtige sekunder.

Superb funktionalitet


Både 35 mm film- og diasscanning leveres i exceptionel kvalitet. Det er muligt at scanne film direkte til en Windows- eller Mac-computer.

Til filmscanning understøttes seks billeders 35 mm film (negativ/positiv) og fire billeders 35 mm dias (negativ/positiv).

Medtagelsen af LED-hvidt med høj lysstyrke til reflekterende scanning sikrer hurtig betjening. Denne fremragende facilitet medfører nul opvarmningstid, så brugeren straks kan gå i gang med scanningen.

Let at anvende


Dette er en sofistikeret scanner med mange kreative funktioner, men den er stadig nem at betjene. Der er syv praktiske knapper – alle på forsiden af scanneren – til de mest almindelige funktioner, der kan udføres med ét klik. Knapperne er til kopiering, scanning, e-mail og oprettelse af PDF-filer. Disse knapper kan også konfigureres af brugeren efter eget behov.

Automatisk scanning er en anden kreativ, men ligetil funktion. Scanneren registrerer automatisk, hvad der skal scannes – dokument eller foto – og scanner og gemmer materialet med de indstillinger, der passer til originalmediet. Dette kan udføres med ét klik i en softwaremenu.

Tilslutning


Scanneren har Hi-Speed USB-grænseflade, der øger produktiviteten og hastigheden af scanninger. Produktet har indbygget AC-adapter til strømforsyning.

Software


En omfattende vifte af software følger med scanneren, herunder MP Navigator EX (til nem betjening og de mest komplekse scanninger), ScanGear og ArcSoft PhotoStudio.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon CanoScan 5600F, dets funktioner og hvad det kan.

Scanning resolution in dots per inch

Scanningsopløsning i punkter pr. tomme

A4 colour document scan speed

Scanningshastighed for A4-dokument i farver

Negative film scanning

Scanning af negativer

One touch operation

Betjening med et enkelt tryk

PDF files creation function

Funktion til oprettelse af PDF-filer