Canon CanoScan 3000 ex

CanoScan 3000 ex

Med CanoScan 3000 ex får du hurtig scanning i høj billedkvalitet til en overkommelig pris. Du får fordelen af et USB 2.0 Hi-Speed interface og hurtig multifotoscanning, så du kan opnå en endnu større produktivitet i forbindelse med scanningen.

Fordele

  • USB 2.0 Hi-Speed interface
  • 1200 x 2400 dpi CCD-sensor og 48-bit intern farvedybde
  • 3 konfigurerbare frontknapper
  • Omfattende softwarepakke
  • Hurtig multifotoscanning
  • Avanceret Z-låg til scanning af bøger eller magasiner
  • QARE-teknologi til eliminering af støv og ridser på fotos

Funktioner

Kig nærmere på Canon CanoScan 3000 ex

Tidsbesparende


CanoScan 3000 ex er hurtig og økonomisk og kan nemt dække alle dine scannebehov. Dataoverførsel med USB 2.0 Hi-Speed interface mellem scanneren og din pc sker ved imponerende høj hastighed, så den er helt perfekt til scanning i høj opløsning.

Høj billedkvalitet


Uanset om du scanner foto eller dokumenter, kan du være sikker på glimrende resultater hver gang, takket være Canons innovative teknologi og uovertrufne optiske ekspertise. 48-bit intern farvedybde sørger for imponerende farvepræcision, og den høje opløsning på 1200 x 2400 dpi får selv de mindste detaljer med. Giv dine gamle fotos et frisk pust med et klik - QARE (Quality Automatic Retouching & Enhancement) fjerner støv og ridser, så dine scannede fotos bliver præcis så flotte som den dag du tog dem.

Stærk og praktisk software


Canons omfattende softwarepakke giver din kreativitet flere muligheder for frit spil. Arcsoft PhotoStudio & PhotoBase til redigering og styring af billeder samt Care Omnipage SE til konvertering af scannede dokumenter til redigérbar tekst medfølger.

Hurtig multifotoscanning


Du kan scanne flere fotos på en gang. Skævt ilagte billeder bliver automatisk rettet op. Derefter kan de gemmes, videresendes som vedhæftning til en mail eller printes direkte. Det er den nemmeste og mest effektive måde at scanne flere fotos på - og med Hi-Speed USB går det hele endnu hurtigere, så du sparer tid.

Nem betjening


Der er tre frontknapper, som du kan konfigurere til standardopgaver, så du f.eks. kan scanne billeder direkte til en fil, kopiere dem eller sende dem direkte til dit mailprogram ved tryk på en enkel knap. Canons avancerede Z-låg med dobbelthængsel gør det nemt at scanne tykke dokumenter eller bøger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon CanoScan 3000 ex, dets funktioner og hvad det kan.