Canon Wi-Fi-enhed WU10 til mobil scanning

Wi-Fi-enhed WU10 til mobil scanning

Den transportable WU10 muliggør trådløs scanning til mobile enheder og leverer en ægte mobil scanningsoplevelse uden tilslutning via kabel til et netværkspunkt eller en ekstern strømforsyning.

Fordele

  • Aktivering af trådløs scanning til mobilt arbejde
  • Brugervenlig, enkel betjening
  • Scan op til 400 farvebilleder (200 dpi) med batteriet fuld opladet
  • Kompatibel med Mac, pc, iOS og Android-enheder
  • Scan direkte fra tablet eller smartphone

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon Wi-Fi-enhed WU10 til mobil scanning

Ideel bærbar scan-server


WU10 Wi-Fi-enheden (tilbehør) er det perfekte supplement til vores udvalg af imageFORMULA mobile scannere. Det gør det muligt for brugerne at scanne trådløst, når de er på farten eller på kontoret, så de kan arbejde effektivt uden at skulle tilslutte en strømkilde eller et netværk.

Nem at tilslutte og bruge


Wi-Fi-enheden WU10 er nem at bruge. Du skal blot tilslutte den via USB til din mobile scanningsenhed for at levere strøm og nyde friheden til at arbejde trådløst. Med et intuitivt, farvekodet informationspanel er den nemt at betjene, så alle kan bruge den.

Hurtig scanning, uanset hvor du er


Med Wi-Fi er det muligt at scanne, uanset hvor du er - på kontoret, derhjemme, på farten eller i kundeserviceafdelinger. Fremskynd datavalidering og beslutningstagning ved at scanne vigtige oplysninger, såsom kontrakter, identitetsvalideringsdokumenter og regninger til din mobil, tablet eller pc-enhed og sende dem til enten et foruddefineret forretnings-workflow eller et cloud-baseret program. WU10 gør det muligt at scanne op til 400 billeder (200 dpi), når batteriet er fuldt opladet, så du kan få glæde af hurtig, mobil scanning uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Alsidig Wi-Fi-forbindelse


Wi-Fi-enheden (tilbehør) kan fungere både i miljøer med adgangspunkt og station (peer-to-peer). Medarbejdere, der altid er på farten, kan tilslutte deres WU10 til deres mobile Canon-scanner for at aktivere et trådløst link direkte til deres mobile enhed eller tablet. På kontoret kan scanneren deles blandt en gruppe af brugere via en virksomheds Wi-Fi-netværksserver eller ved direkte Wi-Fi-forbindelse.

CaptureOnTouch Mobile


Du har mulighed for at scanne direkte til din iPhone, iPad og Android-enhed, uanset hvor du er, med vores effektive scanningssoftware CaptureOnTouch Mobile. Spar værdifuld tid med funktioner, der omfatter dobbeltsidet scanning af dokumenter i én arbejdsgang. Avancerede billedbehandlingsfunktioner såsom automatisk registrering af sideformat, justering af skæve sider og sletning af tomme sider, giver enestående billedkvalitetsresultater hver gang. Denne gratis app fås til både iOS- og Android-enheder. For større produktivitet på farten kan du køre batchscanninger og uploade de oplysninger du har indsamlet til cloud'en eller tilføje dem til forretnings-workflows. Se relateret software for flere oplysninger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon Wi-Fi-enhed WU10 til mobil scanning, dets funktioner og hvad det kan.

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

USB connection

USB-tilslutning