Scanning med uniFLOW

Få endnu mere ud af din Canon-flåde med uniFLOW: Softwareplatformen, der forenkler alle dine print-, scannings- og enhedshåndteringsbehov. Det modulære design og den tætte integration med Canon-enheder gør, at der er enestående muligheder for at etablere en enkel, skræddersyet platform, der styrer print og scanning på kontoret og i virksomhedens printerrum. 

uniFLOW håndterer hele scanningsprocessen: Fra scanning direkte fra en enhed over nem dokumenthåndtering vha. den effektive scanningsenhed til distribution af dokumenter til alle understøttede destinationer.

Nem scanning fra dine Canon-enheder

Ubesværet scanning vha. et ensartet interface på tværs af alle kompatible Canon-multifunktionsprintere (imageRUNNER ADVANCE, udvalgte imageRUNNER og i-SENSYS) og Canon-scannere (imageFORMULA ScanFront) fra ultrakompakte enheder, som byder på driftssikker papirfremføring.

Easy Scanning

Personlig scanning

Personaliseret scanning-workflows der følger brugerne uanset hvor de er og uanset hvilken enhed de logger ind på i virksomheden. uniFLOW-administratorer kan nemt give tilladelser til at styre, hvilke workflows der skal være tilgængelige for alle eller specifikke afdelinger, grupper eller brugere.

Scan sikkert

Undgå uautoriseret brug af enheder med et valg af fleksible brugerlogin-indstillinger såsom kort-login, brugernavn/adgangskode, pinkode, jobkode eller anonymt login. Adgang til scanningsfunktioner kan begrænses på baggrund af brugeren for at beskytte dine følsomme eller fortrolige forretningsoplysninger. Et audit-spor af scanningen registreres for yderligere rapportering.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Scanning uden besvær

En enkelt logon-funktion sørger for adgang til både scannings- og printfunktioner på multifunktionelle enheder, hvilket sikrer effektive forretningsprocesser. Når du er logget på, ser du et intuitivt og brugervenligt brugerinterface, der er ens på alle enheder, hvilket gør scanning nemt. En forhåndsvisning på skærmen hjælper brugerne med at kontrollere deres scannede job.

Hurtig og fleksibel behandling af scannede billeder

Det er nemt at automatisere konvertering af scannede billeder til søgbare, strukturerede og hyperkomprimerede dokumenter med uniFLOW. Behandlede dokumenter bliver gjort klar til redigering, arkivering eller integration i dine systemer.

uniFLOW-version 5.4 er som minimum påkrævet for kompatibilitet med ScanFront-netværksscannere. Tal med din autoriserede Canon-forhandler eller systemintegrator om uniFLOW i dag. Alle mærker og produktnavne er varemærker tilhørende de respektive virksomheder.