Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Kompakt og pålidelig farvenetværksscanner, der øger produktiviteten og sparer it-omkostninger gennem en hurtig og nem betjening, centraliseret administration og ubesværet integration i virksomhedens applikationer og workflows

Fordele

 • Stilfuldt og kompakt design
 • Hurtig og pålidelig scanning
 • Brugervenlig betjening med brugertilpassede jobknapper
 • Reducerede it-omkostninger med fjernadministration og netværksintegration
 • Avancerede sikkerhedsfunktioner
 • Nem brugertilpasning med webbaseret SDK

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon imageFORMULA ScanFront 330

Hurtig og pålidelig scanning


Den kompakte ScanFront 330 hjælper med at strømline arbejdsprocesserne og reducere omkostningerne med produktive scanningshastigheder på op til 30 sider/minut. Brugerne kan hurtigt sende dokumenter til forskellige destinationer over hele netværket, herunder sende dem til flere destinationer på én gang. Med en nyudviklet fremføringsrullemekanisme og en lige papirgang kan brugerne sikkert scanne forskellige dokumenttyper, fra tykt/tyndt papir, karton, lange dokumenter på 1 meters længde, A3-størrelse (i Folio) og prægede kort.

Brugervenlig betjening


Brugerne vil finde scanning på ScanFront 330 nem og bekvem. Den intuitive, 8,4-tommer store HD-touchscreen i farver og jobknapper, der kan brugertilpasses, sikrer hurtig og præcis distribution af filer til alsidige steder, såsom e-mail, netværksmappe, FTP, USB, fax og print. Nyttige og tidsbesparende funktioner omfatter "e-mail til mig selv"-funktionen, så brugerne hurtigt kan sende dokumenter til deres egen e-mail-adresse, samt ad hoc-fax, hvor faxdestinationsoplysningerne kan indtastes ved scanning.

Praktisk fjernadministration


ScanFront 330 er enkel at konfigurere og administrere og hjælper med at reducere it-omkostningerne. Tilføjelse af en scanner på netværket kræver ikke ekstra hardware eller software og kan køre uden at installere serversoftware. It-medarbejdere kan fjernopdatere, -sikkerhedskopiere og -gendanne flere enheder via en enkel webbrowser – eller gøre det samtidig vha. ScanFront Administration Tool.

Enkel integration


Integrering i virksomhedens applikationer kan gøres enkelt. Metadataindeksfiler (CSV- eller XML-format) kan overføres med hver scanning, og disse oplysninger kan også bruges til navngivelse, hvilket giver lettere klassificering i administrationssystemer. Derudover er der Software Development Kits (SDK) tilgængelige for udviklere, herunder en webbaseret udgave, der gør det muligt for ScanFront-software at køre en separat web/cloud-server. Det giver udviklere og it-afdelinger meget bredere integrationsmuligheder for at oprette deres egne integrerede og tilpassede løsninger til deres virksomhedsprogrammer.

Solid sikkerhed


ScanFront 330 indeholder et solidt sæt af avancerede sikkerhedsfunktioner, der giver brugerne mulighed for at have fuld kontrol over adgang, administration og distribution af information. Det omfatter enhedsidentifikation ved login og adgangskodebekræftelse samt automatisk logout efter en periode med inaktivitet. Overvågning af brugerspecifikke restriktioner og brugeraktivitet kan administreres centralt, og der kan opnås sikker dokumentoverførsel med PDF-kryptering og adgangskodebeskyttelse og dermed sikker visning, redigering og print.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA ScanFront 330, dets funktioner og hvad det kan.

Scanning speed A4 (single sided)

Scanningshastighed A4 (enkeltsidet)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentfremføring

Up to 3,000 sheets per day

Op til 3.000 ark om dagen

Intelligent network scanning

Smart netværksscanning

8.4” touch screen

8,4" touchscreen

Double-sided scanning

Dobbeltsidet scanning

Scan to Folder

Scan til mappe

Scan to FTP

Scan til FTP

Scan to email

Scan til e-mail

Scan to USB memory

Scan til USB-nøgle

Scan to printer

Scan til printer

Scan to FAX

Scan til fax

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsdisk

 • AC-adapter

 • Strømkabel

 • Fremføringsvalse

Medfølgende software

ScanFront-administrationsværktøj

Med administrationsværktøjssoftwaren kan du styre flere ScanFront-scannere på samme tid. Du kan se den aktuelle status på ScanFront-scannere på netværket, konfigurere indstillinger, administrere brugere, sikkerhedskopiere og gendanne konfigurationsdata.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

ScanFront Service-software

Canons ScanFront Service-software forbedrer ScanFront-netværksfunktionerne. Den kan konfigureres til at sende scanninger til steder på nettet, hvor direkte overførsel fra scanneren er deaktiveret, for eksempel:

•  En destination på et andet netværkssegment
•  Printere på netværket
•  Delte mapper på en computer, som er angivet af IP-adresse
•  Visse NAS (Network Attached Storage)

Software Developer Kit

Vores Business Solutions Developer Programme (BSDP) er beregnet til at give dig adgang til et udvalg af teknisk information, som kan hjælpe dig med at udvikle programmer til vores erhvervsprodukter. Du kan finde flere oplysninger om vores SDK'er ved at besøge websiden for Canon Developer Programme.

Easy Scanning

uniFLOW-kompatibilitet

Drag fordel af uniFLOW-understøttelse til Canons ScanFront netværkstilsluttede dokumentscannere for at forbedre scannings- og behandlingsworkflows, og få mere værdi ud af dine Canon-flåde. Med det kompakte design og den ekstremt driftsikre dokumentføder kan ScanFront placeres, hvor der er størs behov for at lave et bredere udvalg af dokumenter mere effektivt.