Canon imageFORMULA P-215

imageFORMULA P-215

På kontoret, derhjemme eller på farten - den stilfulde P-215 giver dig praktisk "plug-and-scan"-funktionalitet. Det er den hurtigste, bærbare scanner med hastigheder for dupleksscanning på op til 30 ipm.

Fordele

  • Hurtig USB-scanning på op til 30 ipm
  • Batchscanning med ADF til 20 ark
  • Ultrakompakt, pladsbesparende og mobil
  • Understøtter scanning af id-kort og prægede kort
  • Scan til Google Docs og Evernote
  • Fremragende billedkvalitet
  • Effektiv software understøtter Mac og PC
  • Nyd Wi-Fi-scanning med WU10 (tilbehør)

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA P-215

Mest produktive USB-scanning


imageFORMULA P-215 er den mest produktive scanner i sin klasse. Med hastigheder for dobbeltsidet scanning på op til 30 ipm og brancheførende 20-siders automatisk dokumentfremføring kan brugerne scanne effektivt både på kontoret, derhjemme og på farten. Fuld scanningshastighed kan opnås via et enkelt USB-kabel med et USB 3.0-interface.

Ultrakompakt, pladsbesparende og mobil


P-215 har et sofistikeret og smart sølv/sort design og er ultralet og kompakt, så den er ideel til kontoret. Den indtager så lidt bordplads, at den passer perfekt på et skrivebord. Ægte "plug-and-scan" er muligt blot ved at tilslutte scanneren en pc eller Mac. Canons unikke indbyggede CaptureOnTouch Lite-software er klar til brug – det er ikke nødvendigt at indlæse drivere eller programsoftware.

Dedikeret scanner til id-kort


Kortscanning bliver stadigt vigtigere i forbindelse med id-godkendelse, og derfor har P-215 et dedikeret slot til kortscanning. En sofistikeret fremføringsmekanisme sikrer hurtig scanning af id-kort og prægede kort.

Forbedret billedbehandling


Avanceret teknologi muliggør meget nøjagtig scanning på op til 600 dpi. En lang række billedbehandlingsfunktioner, som f.eks. automatisk farveregistrering og automatisk genkendelse af tekstretning sikrer enestående scanningskvalitet, som er ideel til oprettelse af søgbare PDF'er.

Direkte scanning til cloud


Brugerne kan scanne direkte til forskellige cloud-tjenester, herunder Evernote, GoogleDocs™ og SharePoint. Oplysninger kan derfor hurtigt uploades til cloud'en, så der altid er adgang til dem, uanset hvor man er.

Effektiv softwarepakke


P-215 bruger både ISIS- og TWAIN-drivere for nem integration med dit standardbilledprogram, og der medfølger en fuld pakke med softwareprogrammer, som hjælper brugeren med at arbejde mere effektivt. Det intuitive interface i Canons CaptureOnTouch-software gør scanning nem. Den har en fuldautomatisk funktion, som automatisk vælger de bedst egnede indstillinger til et scanningsjob. PageManager (Mac) og PaperPort (Windows) leverer effektive filhåndterings- og konverteringsværktøjer. Scanning af visitkort har aldrig været nemmere end med BizCard-programmet

Software Developer Kits


Fås til CaptureOnTouch og CaptureOnTouch Lite (integreret i scanneren) og gør det muligt for udviklere at integrere P-215 med brugerdefinerede softwareprogrammer uden problemer samt oprette forbindelse til tredjepartsprogrammer.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA P-215, dets funktioner og hvad det kan.