Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

P-150, der er ultrakompakt og bærbar, er branchens hurtigste duplexscanner til A4-format - ideel til kontoret eller på farten. Den tilbyder en hurtig batchscanningsfunktion på 15 sider/minut med en automatisk fremfører til 20 ark, som er førende inden for klassen.

Fordele

  • Hurtig scanning på op til 15 sider/minut (30 billeder/minut)
  • Ultrakompakt, pladsbesparende og mobil
  • Ægte tilslut-og-scan med indbygget software
  • Enkel, USB-baseret strømforsyning
  • Hurtig batchscanning med en ADF til 20 ark
  • Billedbehandling i høj kvalitet med en 600dpi-sensor
  • Mac-/Linux-driver giver kompatibilitet med flere platforme

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA P-150

Branchens mest kompakte og bærbare A4-duplexscanner


Det lette kabinet og meget begrænsede pladsforbrug gør P-150 ideel til både små kontorer og hjemmekontorer, hvor pladsen er begrænset – og til forretningsrejsende, der har behov for at scanne dokumenter på farten.

Styrker produktiviteten


P-150 spilder ikke brugernes tid og hjælper dem med at få mere fra hånden. Den scanner begge sider af et dokument samtidig med op til 15 sider/minut og er udstyret med en automatisk dokumentfremfører til 20 ark, som er førende inden for klassen og giver hurtig batchscanning.

Og fordi den er nem at transportere, kan virksomheder give forretningsrejsende nem adgang til scanning, når de er væk fra kontoret. Dette sætter skub i behandlingen af vigtige dokumenter som f.eks. indkøbsordrer, fakturaer og bestillinger – og leverer kærkomne produktivitetsfordele og omkostningsbesparelser.

Perfekt til det lille kontor eller hjemmekontoret.


P-150's begrænsede størrelse og stilfulde design betyder, at den passer perfekt til små kontorer og hjemmekontorer. Vores CaptureOnTouch-software gør det også nemt for alle at scanne.

Ideel til den forretningsrejsende


Ingen anden scanner passer så godt i en mappe eller computertaske, og den USB-baserede strømforsyning betyder, at brugerne heller ikke behøver at slæbe rundt på en strømadapter. Bare tilslut P-150 til din bærbare computer, og gå i gang med at scanne. Indbygget CaptureOnTouch lite-software gør det også muligt for forretningsrejsende at scanne fra andre folks pc'er uden at installere en forstyrrende driver eller et nyt program.

Avanceret og intuitiv billedbehandling


En 600dpi-præcisionssensor leverer fremragende billedkvalitet – mens en lang række funktioner til billedbehandling, f.eks. automatisk farveregistrering, automatisk registrering af sideformat og skævhed samt genkendelse af tekstretning, sikrer en enestående scanningskvalitet og effektivitet.

CaptureOnTouch gør det enkelt at scanne

Canons CaptureOnTouch-software sikrer nem og effektiv scanning, herunder nem betjening med et enkelt tryk til rutineopgaver som f.eks. scan-til-e-mail eller scan-til-skrivebord. Brugerne kan også installere det cloud-baserede Evernote,der giver mulighed for hurtig og nem upload af information til et websted, som du kan få adgang til overalt.

Problemfri kommunikation


P-150 kommunikerer med en lang række andre billedbehandlingsprogrammer takket være de medfølgende TWAIN- og ISIS-standarddrivere. P-150 er desuden Kofax VirtualRescan (VRS)-certificeret og -klart.

Nem arkivering


Canons CaptureOnTouch-software og integrerede programmer som f.eks. BizCard Reader gør det muligt for brugeren at scanne og importere visitkort direkte til kontaktfilen. PaperPort forbedrer også arkiveringsprocessen, administrationen og hentning af elektroniske filer.

Omfattende miljømæssige akkreditiver


USB-strømforsyning og et lavt energiforbrug på 5 W gør P-150 til et miljøvenligt valg. Den overholder ENERGY STAR for energieffektivitet og kræver mindre energi for at køre.

Flot, moderne design


Den moderne, sortpolerede silkefinish gør P-150 til en smuk investering.

Kompatibel med flere platforme


P-150 er kompatibel med Mac-systemer med en medfølgende Mac TWAIN-driver og CaptureOnTouch-software til Mac. Desuden fås en SANE-kompatibel Linux-driver til organisationer, der foretrækker at udvikle med åben kildekode. Denne driver kan downloades fra Canons softwaresupportwebsted.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon imageFORMULA P-150, dets funktioner og hvad det kan.