Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 er den mest produktionsfremmende skrivebordsscanner i sin klasse. Robust design, hurtighed og pålidelig mediehåndtering gør den ideel til scanning i papirkrævende miljøer.

Fordele

  • Klasseførende farvescanningshastigheder på op til 60 sider/minut
  • Robust design til håndtering af op til 7.000 scanninger/dag
  • Kompakt bygget og højproduktiv
  • Uovertruffen papirhåndteringspålidelighed omfatter gentagelsesfunktion til papiradskillelse

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon imageFORMULA DR-M160

Hurtig scanning til papirkrævende miljøer


Med imponerende dupleksscanningshastigheder på op til 60 sider/minut / 120 ipm ved 300 dpi, som er ideelt til OCR-behandling, er DR-M160 bygget til scanning af høj kvalitet i krævende miljøer

Robust design til hurtig levering


Det robuste design omfatter en fremfører med en imponerende kapacitet på 60 ark, som også håndterer blandede job og dermed fremmer produktiviteten i arbejdsgruppen. DR-M160 er designet til at levere superpålidelig fremføring og adskillelse af forskellige medietyper, lige fra tykke til tynde ark og fra prægede kort til tre meter lange dokumenter. DR-M160 er bygget til at kunne håndtere op til 7.000 scanninger pr. dag og omfatter robuste fremføringsvalser og en solid papirtransport, der gør den ekstremt holdbar og egnet til at klare større arbejdsbyrder.

Problemfri papirhåndtering


Et unikt gentagelsessystem til papiradskillelse gør det muligt for scanneren at genfremføre dokumenter automatisk i de sjældne tilfælde, hvor der registreres en dobbelt fremføring. Dette er med til at mindske behovet for brugerhandlinger. Knappen til frigivelse ved dobbelt fremføring betyder, at brugeren hurtigt kan ignorere en registrering af dobbelt fremføring og fortsætte med at scanne.

Intuitiv softwarepakke til brugervenlighed


imageFORMULA DR-M160 leveres med software, der er nem at bruge til ubesværet scannings- og dokumenthåndtering. CaptureOnTouch har et intuitivt brugerinterface, der omfatter en fuldautomatisk funktion til forenklet scanning, og den understøtter også scanning til flere forskellige filformater (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP and PowerPoint) samt tilslutning til SharePoint. CapturePerfect er ideel til mere kritisk batchscanning, da den leverer de ultimative visningsmuligheder og afsendelsesmetoder - herunder også direkte til mappe, e-mail og SharePoint. Desuden medfølger den brancheførende billedbehandlingssoftware Kofax VRS og eCopy PDF Pro Office til hurtig opretning, redigering og konvertering af PDF-dokumenter.

Tilføj en Flatbed Scanner Unit 101


En Flatbed Unit 101 (valgfrit tilbehør) er en ideel partner til DR-M160. Den kan nemt tilsluttes via USB-kabel og er designet til ubesværet og meget præcis scanning af indbundne eller skrøbelige dokumenter.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-M160, dets funktioner og hvad det kan.