Canon imageFORMULA DR-G1100

imageFORMULA DR-G1100

Hurtig og højkvalitets A3-produktionsscanner til specifikke scanningsprogrammer og meget vigtige job. Perfekt til hovedkontorer og lokalkontorer eller hos bureauer med speciale i scanning.

DR-G1100

Fordele

 • Hurtig A3-farvescanning op til 200 ipm
 • 500-arks automatisk dokumentfremfører
 • Pålidelig fremfører til håndtering af forskellige dokumenttyper
 • Fremføring fra forsiden og U-vendingspapirgang for nem betjening
 • Robust design for større arbejdsmængder
 • Billedbehandling af høj kvalitet

Funktioner

Tag et mere grundigt kig på Canon imageFORMULA DR-G1100

Hurtigere og mere produktiv scanning


Arbejd mere produktivt med den hurtige DR-G1100 produktionsscanner. Den kan scanne op til 100 sider pr. minut/200 ipm i farve, sort/hvid og gråtoner.
En dedikeret chip hjælper med at opnå fuld hastighed, selv når der er valgt flere billedbehandlingsfunktioner. Med en 500-arks dokumentfremfører kan større mængder scannes for at spare værdifuld tid.

Forbedret dokumenthåndtering


En række avancerede papirhåndteringsfunktioner forbedrer scanningseffektiviteten og sikrer bedre resultater, uanset sammensætningen af dokumenttyper. En flad papirgang sikrer jævn scanning og forhindrer beskadigelse af især tyndt papir, mens tre papirfremføringsmetoder muliggør pålidelig håndtering af forskellige dokumenttyper. Med sensorer til registrering af hæfteklammer forhindrer DR-G1100 skader på dokumenter, mens sensoren til ultrasonisk registrering af dobbelt fremføring advarer brugere, hvis der en sjælden gang skulle opstå dobbelt fremføring.

Designet med fokus på brugernes behov


DR-G1100 er designet til fremføring fra enhedens forside, hvilket gør den brugervenlig og nem at betjene, idet du uden besvær kan indføre og fjerne dokumenter uden at skulle rejse dig. Kontrolpanelet og jobknapperne sidder i øjenhøjde, så de er nemme at se.

Bygget til større arbejdsmængder


På trods af sin kompakte størrelse er DR-G1100 robust bygget til at håndtere de hårde, daglige arbejdsgange i moderne virksomheder - med en anbefalet daglig arbejdscyklus på op til 25.000 scanninger. Det er en perfekt løsning til forskellige brancher, herunder erhvervshovedkontorer og scanningsbureauer.

Billedbehandling af høj kvalitet


For resultater af enestående kvalitet hver gang leveres DR-G1100 med en lang række intelligente billedbehandlingsfunktioner. En avanceret metode til korrektion af skæve sider gør scanneren i stand til ikke kun at registrere og rette dokumenter, der indføres skævt, men også til at foretage en efterfølgende kontrol baseret på skæv tekst på scannede billeder. Foliofunktion muliggør scanning af medier op til A1-størrelse. MultiStream-funktionen opretter dobbelt billedoutput, såsom sort/hvid til OCR-programmer og farve til arkiveringsformål, mens funktionen Fremhævelse af tegn forbedrer læsbarheden og dermed giver bedre OCR-genkendelse.

Fleksible muligheder og software


For nem scanning af indbundne materialer kan DR-G1100 tilsluttes Canons A3-Flatbed 201 eller A4-Flatbed Scanner 101 (tilbehør). Andre muligheder er en post-imprinter og en patch code decoder. Canons CapturePerfect-software medfølger til brugervenlig batchscanning med tilslutning til SharePoint.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-G1100, dets funktioner og hvad det kan.

Scanning speed A4 (single sided)

Scanningshastighed A4 (enkeltsidet)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentfremføring

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsmængde

A3

Dobbeltsidet A3-scanning

icon

Effektiv batchscanning

USB connection

Forbedret billedkvalitet

 • Scanner

 • Installationsdisk

 • Kofax VRS-disk

 • Dokumentation

 • USB-kabel

 • Strømkabel

 • Renseklud

Medfølgende software

Få mere at vide om den software, der følger med denne scanner.

Canon-applikationer

capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Effektivt program, der giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at batchscanne dokumenter. Det tilbyder avancerede outputmuligheder sammen med multivindue- og miniaturevisning.

 • Få præcise digitale dokumenter hver gang med en række funktioner, der fjerner skævhed, forbedrer læsbarhed og skarphed
 • Scan direkte til e-mail, PDF, fil eller præsentation med et enkelt tryk på en knap
 • Registrér rutinejob, og redigér, omarrangér og håndtér filer let og ligetil
 • Kofax VRS-understøttelse

Kompatibilitet: Windows

Læs mere >

Programmer fra andre softwareudviklere

Kofax VRS

Den brancheførende billedbehandlingssoftware VRS reducerer den tid, der skal bruges på manuel dokumentforberedelse, forbedrer kvaliteten af de scannede billeder og maksimerer ydeevnen for high volume-scannere. Forbedret læsbarhed og højere grad af OCR-genkendelse øger produktiviteten.
Kompatibilitet: Windows

Software Developer Kit

BSDP

Vores Business Solutions Developer Programme (BSDP) er beregnet til at give dig adgang til et udvalg af teknisk information, som kan hjælpe dig med at udvikle programmer til vores erhvervsprodukter. Du kan finde flere oplysninger om vores SDK'er ved at besøge websiden for Canon Developer Programme.