Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

DR-C225W har indbygget Wi-Fi, som giver mulighed for trådløs scanning fra smartphones, tables og pc'er. Ideel til deling blandt kontorarbejdere, indsamling af dokumenter i kundesalgsafdelinger og scanning i hjemmet.

DR-C225W

Fordele

 • Ultrakompakt bordareal med enestående J-Path-design
 • Wi-Fi scanning ved høj-hastighed på op til 50 ipm
 • Komplet softwarepakke, der opfylder alle dine scanningsbehov
 • Avancerede billedbehandlingsfunktioner
 • Enkel og nem scanning takket være intuitive funktioner

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA DR-C225W

Fleksibel indsamling og deling


DR-C225W med indbygget Wi-Fi giver en bedre kundeoplevelse og hurtigere beslutningstagning. Det giver iPads®, iPhones® og Android-enheder mulighed for effektivt at batchindsamle dokumenter direkte på salgsstedet. Vigtige kundedata kan hurtigt blive valideret og øjeblikkeligt sendt til cloud-baserede forretnings-workflows og informationsstyringssystemer for hurtigere behandling. Virksomheder kan dele DR-C225W trådløst mellem afdelinger eller små kontorer. Det brugervenlige Wireless Connection Setup-værktøj gør det lettere at skifte mellem Access Point Mode (Adgangspunktmetode) og Infrastructure Mode (Station Mode). DR-C225W kan også fungere ved hjælp af en standard-USB-forbindelse.

Kompakt profil, inspireret design


Takket være dens unikke vertikale J-Path-dokumentfremføringsdesign bruger DR-C225W mindre plads på skrivebordet ved scanning. Scanneren kan bekvemt placeres på et lille, smalt skrivebord, i en vindueskarm eller ved kundesalgsafdelinger, hvor pladsen kan være begrænset.

Hurtig, alsidig scanning


For at hjælpe teams med at arbejde hurtigt og effektivt tilbyder DR-C225W dobbeltsidet scanning ved høj hastighed på op til 50 IPM ved brug f Wi-Fi.¹ Den automatiske 30-arks dokumentfremfører, som har ultrasonisk detektering af dobbeltfremføring, behandler pålideligt partier af blandede dokumenter. Scannerens lige papirgang muliggør nem scanning af ID-kort, fotos og 3 m langt papir.

Avanceret billedbehandling


DR-C225W indeholder avancerede billedbehandlingsfunktioner, herunder automatisk farveregistrering, tekstforbedring og justering af skævhed. MultiStream™-teknologi muliggør samtidig billedoutput i forskellige scanningsfunktioner.

CaptureOnTouch


Få en enklere og mere intuitiv scanningsoplevelse med CaptureOnTouch-softwarens ikonbaserede, trin-for-trin-brugerinterface. Med de nyligt forbedrede funktioner har du en række effektive og dog brugervenlige dokumentscannings- og -redigeringsmuligheder lige ved hånden. I fuldautomatisk funktion anvender CaptureOnTouch automatisk de perfekte scanningsindstillinger for dokumentindholdet.

CaptureOnTouch Mobile


Denne gratis mobil-app, der kan downloades, giver dig mulighed for at scanne flere dokumenter direkte til din mobil enhed/tablet, herunder avanceret billedbehandling såsom automatisk registrering af sideformat, justering af skævhed og sletning af tomme sider.

¹ Scanningshastigheder kan variere afhængigt af Wi-Fi-netværket.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-C225W, dets funktioner og hvad det kan.

icon

Scanningshastighed A4 (enkeltsidet)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentfremfører

Scanning speed A4 (single sided)

Daglig scanningsmængde

Double-sided scanning

Dobbeltsidet scanning

USB connection

USB-tilslutning

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Tilting control panel

Nem, intuitiv scanning

eCOPY

Oprettelse og redigering af PDF

icon

Automatisk dokumentfremfører

 • Scanner

 • Dokumentation

 • Installationsdisk

 • eCopy PDF Pro-disk

 • USB-kabel

 • AC-adapter

 • Strømkabel

Medfølgende software

Få mere at vide om den software, der følger med denne scanner.

Canon-applikationer

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Med CaptureOnTouch's brugervenlige interface kan du nemt scanne papirdokumenter til digitale arkiver og gemme eller sende dem til flere forskellige destinationer, herunder cloud-tjenester. Opret søgbare PDF-filer ved hjælp af den indbyggede OCR-teknologi.

Kompatibilitet: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Denne scanner leveres med CaptureOnTouch Pro, Canons brugervenlige software til scanning i professionel kvalitet. Scan og klassificér nemt batch-scanninger, integrér din Canon-scanner i dine forretnings- og dokumentworkflows, og øg produktiviteten.

Kompatibilitet: Windows

Læs mere >

CaptureOnTouch Pro

Mobile Scanning-app

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile er en brugervenlig og gratis app, der giver dig mulighed for at scanne fra udvalgte Canon imageFORMULA-scannere direkte til mobile enheder via Wi-Fi-netværk.

 • Spar tid med dobbeltsidet scanning af dokumenter i et enkelt workflow
 • Lav professionelle scanninger med automatisk dokumentformatregistrering, justering af skævhed og sletning af tomme sider
 • Fås til Android-platform samt iPhone og iPad
Download fra App Store
Download fra Google Play

Programmer fra andre softwareudviklere

eCOPY

Et effektivt, brugervenligt program til visning, oprettelse, redigering og konvertering af PDF-filer. eCopy tilbyder fuldstændige markerings-, note- og redigeringsfunktioner, herunder oprettelse af formularer med automatisk genkendelse af formularfelter. Komplet dokumentsikkerhedspakke og signaturværktøjer medfølger.
Kompatibilitet: Windows

Paperport

Tag dokumenthåndtering til det næste niveau med den brugervenlige men effektive software, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Canon-scanner. Scan, organisér, søg og del dokumenter for at undgå papirrod, og hold effektivt orden på dit hjemmekontor.
Kompatibilitet: Windows

OmniPage

Med den indbyggede OCR-teknologi konverterer OmniPage dokumenter, der er scannet via din Canon-scanner, til indhold, som nemt kan redigeres. Du kan konvertere papirdokumenter til redigerbare digitale filer med samme layout som det originale dokument - komplet med kolonner, farver, billeder og grafik.
Kompatibilitet: Windows

Presto BizCard

Mist aldrig kontakten med dine forretningskontakter takket være Presto! BizCard-software til din scanner. Den hjælper dig med hurtigt og nemt at konvertere de vigtige kontaktoplysninger fra visitkort til en søgbar og redigerbar digital database, som er nem at administrere og synkronisere.
Kompatibilitet: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager er et effektivt værktøj, der tilbyder effektiv dokumenthåndtering til Mac-brugere. Det har indbygget enkel tekstgenkendelse (Optical Character Recognition) og gør det muligt for dig at gemme, redigere, organisere og dele dine scannede digitale dokumenter. Professionel filbehandling bliver kombineret med et enkelt brugerinterface.
Kompatibilitet: Mac

Software Developer Kit

BSDP

Vores Business Solutions Developer Programme (BSDP) er beregnet til at give dig adgang til en række tekniske oplysninger til hjælp til udvikling af programmer til vores udvalg af erhvervsprodukter. Du kan finde flere oplysninger om vores SDK'er ved at besøge websiden for Canon Developer Programme.