Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Den slanke, ultrakompakte imageFORMULA DR-C125 tilbyder den ultimative pladsbesparelse. Det unikke lodrette J-Path-design gør den ideel til en placering i travle afdelinger og på små skriveborde.

Fordele

  • Slankt, kompakt design med unik lodret J-Path-fremføring
  • Enkel og nem scanning takket være intuitive funktioner
  • Dupleksscanning med høj hastighed: op til 25 sider/minut ved 300 dpi
  • Komplet softwarepakke, der opfylder alle dine scanningsbehov
  • Hybridmodel til Mac- og Windows-brugere

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA DR-C125

Kompakt profil, unikt design


DR-C125 kombinerer unikt design og innovative funktioner og tilbyder scanning til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med ydeevnen. Det lodrette J-Path-transportsystem betyder, at DR-C125 har de mindste pladskrav i sin klasse. DR-C125 kan placeres direkte op ad en bagvæg eller på en disk, hvor pladsen er begrænset. Tykke eller prægede kort kan nemt scannes takket være muligheden for at bruge en lige papirgang, hvilket gør DR-C125 ekstremt alsidig.

Hurtig og pålidelig scanning


DR-C125 tilbyder imponerende farvescanningshastigheder på op til 25 sider/minut (eller 50 ipm i dupleks), mens ultrasonisk registrering af dobbelt fremføring sikrer en pålidelig papirhåndtering.

Nem betjening, suveræne resultater


DR-C125 er fyldt med innovative funktioner, der gør scanningsprocessen nemmere for brugerne. CaptureOnTouch indeholder en fuldautomatisk funktion, der automatisk anvender de bedste indstillinger baseret på dokumentets indhold. Den enkle scanning med ét tryk gør det muligt at udføre komplicerede opgaver på få sekunder. En anden innovativ funktion på DR-C125 er muligheden for dokumentfremføring med forsiden op, hvilket gør det muligt for brugerne at indføre dokumenter i deres naturlige retning for at spare værdifuld tid.

Nydesignet CaptureOnTouch


CaptureOnTouch har fået et nyt design med et strømlinet brugerinterface, der giver en mere intuitiv scanningsoplevelse. Brugerne kan hurtigt konvertere deres papirdokumenter til flere forskellige filformater (PDF, TIFF, JPEG, BMP og PowerPoint) og kan også scanne dokumenter direkte til SharePoint eller Evernote. Brug CaptureOnTouch for at få en enkel løsning til arkivering af dokumenter - og opret søgbare PDF-dokumenter, der muliggør en nem tekstbaseret søgning og hentning. Dokumenter kan også scannes direkte til PDF/A-filer – standardformatet til langtidsarkivering.

Effektiv og alsidig software


DR-C125 leveres med et stærkt udvalg af software, der er klar til brug med det samme og giver brugerne mulighed for at arbejde mere effektivt. Ud over CaptureOnTouch medfølger også Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office og PageManager (Mac), der alle bidrager til at øge produktiviteten.

Scan til cloud


Scan direkte til den cloud-baserede dataadministrationstjeneste Evernote. CaptureOnTouch-softwaren omfatter en jobknap, der scanner data og sender dem direkte til Evernote-servere. Informationer kan derefter hentes via din mobile smartphone eller pc fra et hvilket som helst sted i verden.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-C125, dets funktioner og hvad det kan.