Canon imageFORMULA DR-7550C

imageFORMULA DR-7550C

Hvis du er på udkig efter en hurtig og brugervenlig scanner, har du med imageFORMULA DR-7550C fundet, hvad du søger.

Fordele

  • Hurtig farvescanning – 75 sider/minut med 200 og 300 dpi
  • Brugervenligt design med fremføring fra forsiden
  • Høj kapacitet med fremføring af 500 ark
  • Hurtig energibesparende opvarmningstid
  • Avanceret billedbehandling
  • Robust - arbejdscyklus på 22.500 scanninger pr. dag
  • Leveres med Capture Perfect

Detaljerede funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA DR-7550C

Produktivitet, hvor det tæller


DR-7550C klarer hurtige 75 sider/minut ved scanning i farver og sort/hvid med en opløsning på 300 dpi (A4, stående). En dedikeret indbygget chip til billedbehandling giver fuld hastighed, selv når der er valgt flere billedbehandlingsfunktioner.

Brugervenligt design


DR-7550C er designet til fremføring fra enhedens forside, hvilket gør den brugervenlig og nem at betjene, idet du uden besvær kan ilægge og fjerne dokumenter uden at skulle rejse dig. Derudover er kontrolpanelet og jobknapperne i øjenhøjde, så de er nemme at se.

Fleksibel og utroligt effektiv


Fakturaer, følgesedler, rapporter, diagrammer – nogle af de mange dokumenter, som en virksomhed behandler hver eneste dag. DR-7550C klarer dem alle nemt og øger effektiviteten og reducerer omkostningerne til papir.

En automatisk A3-føder håndterer sæt på op til 500 ark og understøtter 3 forskellige papirfremføringstilstande. Den robuste fremføringsmekanisme fremfører og adskiller uden besvær blandede dokumenter, og skulle der en sjælden gang opstå en fejl, bliver brugeren med det samme gjort opmærksom på dette af en ultrasonisk sensor, der registrerer dobbeltfremføring, så fejlen kan rettes med det samme.

DR-7550C har også stærke miljømæssige kvalifikationer og er en af de mest energibesparende scannere i sin klasse.

Avanceret billedbehandling


En bred vifte af effektive funktioner som f.eks. automatisk farveregistrering, genkendelse af tekstretning, automatisk registrering af sideformat og skævhed sikrer uovertruffen kvalitet og optimal effektivitet.

Bygget til store arbejdsopgaver


DR-7550C er designet til at klare de største opgaver og håndterer med stor pålidelighed en foreslået arbejdscyklus på op til 22.500 scanninger om dagen.

Medfølgende software og tilbehør


DR-7550C leveres med Canons CapturePerfect-software, og Capture Perfect Software Developers Kit (SDK) er også tilgængeligt til nem, brugertilpasset integration.

Produktspecifikation

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-7550C, dets funktioner og hvad det kan.