Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C er Canons flagskib inden for scannere til arbejdsgrupper i krævende kontormiljøer. Den er kompakt og brugervenlig og klarer selv de største belastninger som en drøm.

Fordele

  • Høj hastighed: 40 sider/min. s/h, 30 sider/min. farve
  • Holdbar til store belastninger
  • Praktisk og nem scanning med CaptureOnTouch
  • Pålidelig fremføring af mange forskellige medier
  • Bedste energiudnyttelse i sin klasse
  • Effektiv medfølgende software klar til brug

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA DR-3010C

Overlegne hastigheder

Da DR-3010C er designet til at blive brugt i krævende arbejdsmiljøer, klarer den uden besvær både vigtige specialopgaver og daglige rutinescanningsopgaver med scanningshastigheder på op til 40 sider/minut i sort/hvid (200 & 300 dpi) og imponerende 30 sider/minut i farver (200 dpi).

Solid ydeevne

DR-3010C kan klare op til 3.000 scanninger om dagen, så spidsbelastninger er ikke noget problem. En dokumentføder til 50 ark giver mulighed for scanning af mange dokumenter i en enkelt hurtig scanning, så du sparer mere tid. DR-3010C kan via et USB-kabel kobles sammen med Flatbed Scanner Unit 101 (tilbehør) til scanning af indbundne og skrøbelige dokumenter.

Brugervenlig scanner

Den kompakte og moderne DR-3010C passer fint på ethvert skrivebord. Takket være ni programmerbare jobknapper og den brugervenlige CaptureOnTouch-software kan daglige opgaver udføres med et enkelt tryk på en knap, så brugernes produktivitet øges. Den har en lang række funktioner som f.eks. automatisk farveregistrering, automatisk tekstretning og spring tom side over, så du behøver ikke sortere dine dokumenter, før du scanner dem. Du skal bare lægge dem i og lade DR-3010C gøre arbejdet for dig. En optisk opløsning på 600 dpi samt alle de nyeste billedbehandlingsfunktioner sikrer enestående kvalitet hver gang.

Pålidelig scanning

En skråtstillet papirgang og Canons Retard Roller-teknologi giver enestående pålidelighed ved en lang række medietyper. Forkerte fremføringer rettes hurtigt takket være det ultrasoniske system til detektering af dobbeltfremføring. Du kan behandle alt fra skrøbelige dokumenter til kraftig karton og prægede medier. Det er endda muligt at scanne A3-dokumenter i folio-tilstand, hvilket er unikt for denne type scanner. Scanning af langt papir understøttes også med mulighed for at scanne dokumenter, der er op til 3 meter lange.

Miljøvenlig

DR-3010C er over 50 % mere energieffektiv end andre lignende scannere og kan endda indstilles til at tænde og slukke samtidig med den pc, den er tilsluttet.

Omfattende software

DR-3010C leveres med et imponerende udvalg af software, herunder CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort og BizCard Reader. Softwaren omfatter desuden en Patch Code-driver og en stregkodefunktion, som muliggør hurtig batchadskillelse af dokumenter.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-3010C, dets funktioner og hvad det kan.