Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Forbredr dokumenthåndteringen på dit kontor med DR-2020U's hurtige og nemme scanningsfunktioner og alsidige papirhåndtering, der hjælper med at mindske driftsomkostningerne og øge produktiviteten.

Fordele

  • Hurtig farvescanning med 20 sider/minut eller 40 ipm (200 dpi)
  • Forbedret billedkvalitet
  • Alsidig scanning - ADF, flatbed og unik visitkortfremfører
  • Hurtig og nem scanning med CaptureOnTouch-software
  • Effektive softwareprogrammer medfølger

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA DR-2020U

Nem og alsidig scanning


Den brugervenlige DR-2020U tilbyder dupleksscanning med høj hastighed til en overkommelig pris - uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktioner. Den er velegnet til det lille kontor eller hjemmekontoret, men også til større afdelinger i virksomheder.

Den kompakte DR-2020U-scanner med det attraktive glatte, sorte design er udstyret med tre alsidige scanningsfunktioner, som gør den ideel til håndtering af en bred vifte af dokumenttyper - fra et stort bundt fakturaer eller rapporter til bøger, skrøbeligt arkivmateriale og visitkort fra kunder.

Scanning ved høj hastighed


Forøg produktiviteten med højhastigheds dupleksscanning, der arbejder med samme hastighed, uanset om dine dokumenter er sort/hvid eller i farve. DR-2020U kan scanne op til 20 sider pr. minut eller 40 ipm (ved 200 dpi), når du bruger den automatiske dokumentfremfører.

Forbedret billedkvalitet


Avancerede billedbehandlingsfunktioner giver resultater af højeste kvalitet med funktioner som hulfjernelse, automatisk størrelses- og skævhedsregistrering og avanceret tekstforbedring. Disse funktioner sikrer, at der til enhver tid produceres skarpe og klare billeder med reduceret filstørrelse for at opnå hurtigere behandling. Farverapporter og fotos indfanges også perfekt med usædvanlig præcision ved hjælp af Canons avancerede 600 dpi billedsensorteknologi og 3-dimensionelle farvekorrektion.

Fleksible muligheder for scanning


For at give maksimal fleksibilitet er det muligt for brugerne at lægge op til 50 ark i den automatiske dokumentfremfører eller kopiere manuelt ved hjælp af flatbedscanneren. Der er også en dedikeret visitkortlæser, som kan rumme op til 15 kort, til hurtig bundtkonvertering af kontaktoplysninger på forretningsforbindelser.

Nem betjening med et enkelt tryk


Selv brugere, der ikke er vant til at scanne dokumenter, vil finde DR-2020U ekstremt hurtig og nem at betjene. Det intuitive brugerkontrolpanel har 3 illustrerede knapper til hurtig og effektiv "enkelttryks"-udførelse af hyppige scanningsopgaver, såsom scan-til-e-mail, scan-til-mapper og scan-til-printer. Canons CaptureOnTouch-software forenkler scanningen yderligere, reducerer fejl og sparer værdifuld tid.

Effektive programmer


DR-2020U leveres med en omfattende og alsidig softwarepakke med værktøjer til effektiv dokumentfangst, -redigering, -arkivering og -administration. Brugerne kan nu også sende billeder direkte til Microsoft SharePoint eller andre programmer ved hjælp af den medfølgende PaperPort-software. Der medfølger også anden nyttig software: Canons CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage og eCopy PDF Pro Office.

Pengebesparende energieffektivitet


DR-2020U opfylder Energy Star-kravene og kan også automatisk tændes eller slukkes sammen med den pc, som den er tilsluttet.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-2020U, dets funktioner og hvad det kan.