Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Praktisk, produktiv scanning fra skrivebordet er lige blevet lettere takket være den kompakte, robuste DR-2010C scanner med enestående ydeevne til arbejdsgrupper og afdelinger.

Fordele

  • Kompakt og pladsbesparende design
  • Hurtig farvescanning med 20 sider/minut
  • Fremragende billedkvalitet
  • Imponerende dokumenthåndtering
  • CaptureOnTouch-software til hurtig og nem scanning
  • Stor softwarepakke

Funktioner

Kig nærmere på Canon imageFORMULA DR-2010C

Hurtige resultater


Med Canons nye, innovative CIS-sensor scanner DR-2010C sort/hvid-, gråtone- og farvedokumenter ved samme høje hastighed. Du kan derfor forvente en hastighed på 20 sider/minut eller 40 ipm ved dobbeltsidede dokumenter.

Høj billedkvalitet


Uanset hvad du har brug for at scanne – fra NCR-papir i dårlig kvalitet til farvedokumenter med svagt farvet tekst på mørk baggrund – giver DR-2010C flotte resultater med en optisk opløsning på 600 dpi. DR-2510C har en lang række billedbehandlingsfunktioner, inkl. avanceret tekstforbedring, moiré-reduktion og forhindring af genskin fra bagsiden, der alle sikrer billeder af høj kvalitet og maksimal læsbarhed.

Produktivitet og pålidelighed


Øg produktiviteten og pålideligheden yderligere med funktioner som genkendelse af tekstretning, automatisk farveregistrering, spring tom side over og Canons Rapid Recovery-system, så scanningen hurtigt genoptages efter eventuelle fejl.

Imponerende dokumenthåndtering


Med en skråtstillet papirgang sikres optimal fremføringspålidelighed, fra tynde til tykke og prægede medier, f.eks visitkort, id-kort (dvs. kørekort), fotografier og A3-dokumenter (i folio-tilstand). Derudover får du perfekt beskårede og tilrettede billeder med automatisk registrering af sidestørrelse og skævhedsjustering.

Enkel anvendelse


Tre programmerbare jobknapper gør scanneren nem at betjene, så opgaver som scan-til-e-mail og scan-til-fil kan udføres uden besvær og uden ekstra software ved et enkelt tryk på en knap. Scanneren kan desuden slukkes og tændes automatisk samtidig med pc'en.

Enkel scanning

Brugervenlighed er en af de primære fordele ved CaptureOnTouch, især for brugere, der ikke er vant til dokumentscanning og elektronisk datalagring. Softwaren giver mulighed for to scanningsmetoder: "Scan First", giver brugeren mulighed for at scanne et dokument og derefter vælge et foretrukket filformat og en destination, mens "Select Scan Job" gør det muligt for operatøren at bruge en forudkonfigureret knap til at dirigere dokumenter til specifikke arbejdsprocesfiler eller individuelle e-mails.

Effektive softwareprogrammer


Canon alsidige scanningssoftware Capture Perfect medfølger for at give ekstra fleksibilitet samt værktøjer som f.eks. eCopy PDF Pro Office og Omnipage, Paperport og Bizcard Reader.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon imageFORMULA DR-2010C, dets funktioner og hvad det kan.