Bemærk venligst, at denne service i øjeblikket er suspenderet, mens vi efterbearbejder og optimerer vores genbrugsprocesser for blækforbrugsstoffer for at opfylde vores kunders behov og krav. Du kan i mellemtiden få yderligere oplysninger om steder, hvor du kan indlevere udtjente blækpatroner til genvinding, ved at kontakte de lokale myndigheder, renovationsmyndighederne, et godkendt sted til indlevering af elektrisk og elektronisk affald eller det lokale renovationsfirma. Vi arbejder hårdt på at genoprette vores service så hurtigt som muligt og takker for din forståelse.

Canons genbrugsprogram for blækpatroner

Udfyld nedenstående formular for at få tilsendt de forudbetalte kuverter til at returnere dine brugte Canon-blækpatroner.

Bemærk, at det kun er ægte Canon-blækpatroner, der kan returneres via dette program. Du finder en liste over accepterede patroner her.

For hver anmodning sender vi dig to forudbetalte returkuverter. Disse kuverter kan indeholde mellem 5 og 10 patroner hver. Vi vil sætte pris på, at du sender mindst fem patroner i hver kuvert, så miljøet belastes mindst muligt af denne service.

Når hver kuvert er fyldt, skal du lukke den og lægge den i en postkasse. Dine returnerede patroner vil blive genbrugt.

Mine patroner er på listen over understøttede produkter

Felter markeret med " * " er obligatoriske

Dine oplysninger