Compact and portable hero image projector close up

Installationsprojektorer

Skalerbare løsninger til ethvert installationsmiljø.

Canon XEED WUXGA-laserserien

Til professionelle, der ønsker installationslaserprojektorer i topkvalitet til brug i butikker og sundheds- og uddannelsessektoren, tilbyder Canon XEED LASER-serien et nyt design med centralt placeret objektiv med næsten vedligeholdelsesfri laser, HDBaseT-tilslutning samt et udvalg af seks objektiver.

Canon XEED LASER Series

XEED WUXGA-laserserien

LCOS-laserprojektorer med lav vedligeholdelse tilbyder høj lysstyrke og nøjagtige farver

Canon XEED LASER Series

Nem installation og vedligeholdelse

Betjeningen af projektorerne kunne ikke være enklere. De motoriserede zoom-, fokus- og objektivforskydningsfunktioner kan ændres via fjernbetjening med en nøjagtighed på en halv pixel, perfekt til installation af én eller flere projektorer, f.eks. ved stabling, blandede systemer og kupler. De yderst effektive pærer er tilgængelige fra bagsiden, og luftfiltrene kan skubbes ud. Dette sikrer hurtig og nem vedligeholdelse af projektorerne.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Udskiftelige objektiver

Udvid din projektor. Vælg mellem fem udskiftelige objektiver af fremragende kvalitet til XEED-projektorer eller mellem otte til LX-serien.

Connectivity wide view man projector presentation

Alsidig billedbehandling i høj kvalitet

Med det optiske AISYS-system, som giver enestående smukke billeder, og et bredt udvalg af tilgængelige input-muligheder leverer disse professionelle projektorer fantastisk billedkvalitet og fleksible tilslutningsmuligheder. Hardware edge blending giver perfekt sammenkobling af flere projektorer. Fire-punkts keystone-korrektion sikrer skarpe og præcise billeder, selv ved projektion fra en skrå vinkel.

Connectivity wide view man projector presentation

Var det ikke det, du søgte efter?