Full Frame DSLR Camera

Digitalt fullframe-spejlreflekskamera

Vores digitale fullframe-spejlreflekskameraer kombinerer forbløffende billedkvalitet med enestående ydeevne.

Optag alle farver, nuancer og detaljer

Canons kompromisløse fullframe-kameraer tilbyder et bredt dynamikområde for at bevare detaljerne i højlys og skygger, billeder med lavt støjniveau direkte fra kameraet og kort dybdeskarphed for flotte portrætter. De er bygget til at levere professionelle resultater i alle dine optagelser.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

5D Mark IV’s fullframe-sensor på 30,4 Megapixel giver billeder, der er spækket med detaljer, selv i det klareste lys og de mørkeste skygger.

Få mere at vide

Digitalt fullframe-spejlreflekskamera

Hvorfor vælge Canon Full Frame?

Indfang alle detaljerne

Canons fullframe CMOS-sensorer giver dig mulighed for at tage billeder med et flot udseende takket være deres store dynamikområde, som minimerer tab af detaljer i skygger og højlys. Og i efterproduktionen kan du gøre mere med dine filer takket være et generøst eksponeringsrum.

Capture all the details

Optag i mørke omgivelser med minimal støj

Støjsvage billeder med høj klarhed er en selvfølge, når du bruger en Canon fullframe-kamera, takket være store sensorer, der opfanger så meget lys som muligt og DIGIC-processorer, der reducerer ting, der kompromitterer optagelsen.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Lav flotte portrætter

Canon fullframe-serien tilbyder betydeligt kortere dybdeskarphed end kameraer med mindre sensorer, hvilket betyder, at når du bruger dem til at tage portrætter, kan du isolere et knivskarpt motiv mod en blød baggrund for mere stilistiske og professionelt udseende fotos.

Produce stunning portraits

Relaterede artikler

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS-support, både lokalt og ved større events, en prioriteret reparationstjeneste og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services