PIXMA-software

Serien af PIXMA-printere og Alt-i-Én-enheder giver dig enestående printkvalitet og omfattende software til at inspirere dine kreative ideer. Du kan genopdage dine tabte minder ved at forenkle, hvordan du organiserer og printer dine fotos, bl.a. fotos fra Facebook. Det er let at scanne dokumenter, oprette PDF-filer og få adgang til eksklusive online-tjenester.

My Image Garden

Oplev det fulde potentiale af din PIXMA. Gør det nemmere at arrangere og printe dine fotos med My Image Garden-softwaren. Den samler alle de værktøjer, du har brug for til at blive inspireret med kreative ideer, med automatiske forslag, herunder skabeloner og meget mere.


Se My Image Garden-rundvisning

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM er en online-tjeneste til brugerne af originalt Canon-blæk, hvor du kan downloade fotos, illustrationer, papirmodeller og meget andet leveret af internationalt anerkendte fotografer og kunstnere.

Der tilføjes hele tiden nyt indhold til konstant inspiration for din kreativitet. Du skal blot browse, downloade og printe indhold fra My Image Garden direkte fra skærmen på en cloud-forberedt PIXMA-printer eller vha. Canons PRINT-app.


Creative Park er en online-service, der er åben for alle, og hvormed du kan lave dine egne, personlige lykønskningskort, kalendere og mange andre sjove foto- og papirobjekter.

Organisér dine billeder

Finder fotos på din pc – selv dem, der for længst er glemt. My Image Garden arrangerer automatisk dine billeder efter dato, hvor de er taget, og viser dem i kalendervisning. Den indbyggede teknologi til Face Detection gør det nemt at arrangere dine billeder efter personer på fotoet. Du kan også nemt gruppere billeder efter begivenheder som bryllupper, fødselsdage osv.

Opret og print

Det har aldrig være nemmere at printe dine fotos. My Image Garden viser alle printindstillinger som f.eks. papirtype, størrelse og kanter på én nem navigationsskærm. Det er hurtigt og nemt at forvandle dine fotos til kunstværker med de forskellige skabeloner og fotofiltre, der følger med. Opret og print personlige kort, kalendere og fotokollager med My Art-menuen.

Full HD Movie Print

Fang de bedste øjeblikke fra dine film. Du skal blot afspille din film, der er optaget med et Canon-kamera, og vælge de billeder, du vil printe som et enkelt foto, flette flere billeder eller sprede en række klip ud for at fortælle en historie.

Direct Disc Print

Giver dine diske en smart og professionel finish. Med Direct Disc Print-funktionen kan du printe direkte på printbare diske. Ved at bruge de skabeloner, der følger med, kan du designe dit eget label med dine yndlingsbilleder og tilføje tekst.