Professionelle PIXMA-fotoprintere

Tag komplet kreativ kontrol over dine billeder med professionelle PIXMA-fotoprintere, der konsekvent leverer de resultater, som dine billeder fortjener. Disse A3-printere med systemer med 8, 10 eller 12 blæktanke er designet til at opfylde kravene fra enhver fotograf: fra avancerede entusiaster til topprofessionelle.


PIXMA PRO-1

De professionelles valg

 • A3-printer i ultimativ kvalitet med produktivitet i kommerciel målestok

 • Unikt system med 12 separate blæktanke og exceptionelt farverum

 • Chroma Optimizer giver ensartet blankhed og tydelige, skarpe sorte nuancer

 • Imponerende sort/hvid-print med 5 typer sort/hvidt blæk

PIXMA PRO-10S

Gallerikvalitet

 • Professionel A3+-fotoprinter

 • Pigmentbaseret system med 10 blæktanke og Chroma Optimizer-blæk

 • Trådløst og Ethernet

 • Cloud-tilslutningsmuligheder og integration med professionelle fototjenester

 • 3 typer monokromt blæk til fotos i gråtoner og høj kvalitet

PIXMA PRO-100S

Levende og spændende

 • A3+-fotoprinter i enestående kvalitet

 • System med dybe farver og 8 separate blæktanke

 • Trådløst og Ethernet

 • Cloud-tilslutningsmuligheder og integration med professionelle fototjenester

 • 3 typer monokromt blæk til fotos i gråtoner og høj kvalitet

Vælg den rigtige fotoprinter

PIXMA-serien af professionelle printere bliver demonstreret af David Noton, Canon Explorer, der forklarer forskellene mellem pigmentblæk- og farveblækbaserede blæksystemer.

Farvematch fra skærm til print

Se, hvordan du vælger det rigtige fotopapir til dine billeder, og hvilken software der er nødvendig for at kunne printe. En Canon Explorer fortæller om papir til print af fotografier og kunsttryk, betydningen af skærmkalibrering og ICC-profiler.

Kunsttryk og fotoprint

Et grundigt kig på print, fra at vælge farverum for dit billede til det endelige print. Se en trinvis vejledning til PIXMA Print Studio Pro print-plug-in til Adobe Photoshop og Lightroom.

Profiler

Opret ICC-profiler med farvestyringssoftware

Opret nemt tilpassede ICC-profiler, der er optimeret til din printer, dit papir og dit unikke arbejdsmiljø ved hjælp af dit spektrometer og Canons Color Management Tool Pro-software. Den indeholder en nem guide, som printer målingsdiagrammer, der kan scannes med en række af X-Rite-kalibreringsenheder (Eye-One PRO, Color Munki). Denne hjælper dig med at levere en høj farvekvalitet og den nøjagtighed, du har brug for.

Fra blæk til papir

Den uforlignelige kvalitet af billeder, der skabes ved hjælp af PIXMA-serien af professionelle fotoprintere, er en perfekt kombination af din passion og vores teknologi. Canon har brugt mange år på at udvikle FINE-printhovedteknologisystemer og raffineret blæk for at give dig de resultater, som du kan nyde i dag. Med et udvalg af professionelle, pigmentbaserede systemer med 10 og 12 separate blæktanke og specialiserede farvestofbaserede systemer med 8 blæktanke kan kreative brugere og virksomheder finde den bedste A3-fotoprinter til at få fremragende print i høj kvalitet på den mest omkostningseffektive og produktive måde.

Print i sort/hvid

PIXMA-serien af professionelle printere med dedikerede 3 eller 5 sort/hvide blæktanke og "Print foto i sort/hvid"-driverindstilling, kombineret med funktioner som Chroma Optimizer, sikrer en ensartet blankhed og forbedret sort tæthed og tilbyder et nyt niveau for kvaliteten af professionelt print i sort/hvid.

Support til din professionelle PIXMA-fotoprinter

Download drivere, software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding på din professionelle PIXMA-fotoprinter.

På udkig efter ældre professionelle inkjetprintere?

Find oplysninger om specifikationer og kompatible forbrugsstoffer til tidligere professionelle PIXMA-fotoprintere i vores afsnit for udgåede produkter.