Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Denne højtydende Alt-i-Én-fotoprinter med 5 blæktanke, der er designet til at hjælpe dig med at udtrykke din kreativitet, leverer print i uovertruffen kvalitet. Og med avanceret Wi-Fi er det nemt at printe direkte fra mobile enheder og cloud-tjenester.

MG6650

Fordele

  • Tilslut , print, kopi og scan som du vil, med den højtydende Alt-i-Én-printer med Wi-Fi
  • Oplev den kreative frihed ved cloud-print og scanning med PIXMA Cloud Link*
  • Gør dig klar til nem print og scanning fra mobile enheder med NFC med PIXMA Touch & Print
  • Print hurtigt i høj kvalitet, som du kan være stolt af at vise frem
  • Med 5 separate blæktanke skal du kun skifte den blæktank, der er tom

Funktioner

Kig nærmere på Canon PIXMA MG6650

Højtydende Alt-i-Én


Udtryk din kreativitet på tryk. Denne tilsluttede, højtydende Alt-i-Én-printer til hjemmet, der er ideel til kameraer, har det hele - et avanceret system med 5 blæktanke, hurtig print, kopiering, scanning og cloud-adgang. Den er designet til at blive delt trådløst rundt om i hjemmet og eksternt fra mobile enheder, så du nemt kan printe dine fotos direkte fra hukommelseskort og kompatible trådløse kameraer.

Cloud-tilsluttet


Gå direkte til cloud-tjenesten. Nyd friheden til at printe og scanne til internettet - direkte fra printerens skærm. Med forbedret PIXMA Cloud Link kan du printe fotos på få sekunder fra Facebook, Twitter og online-fotoalbum, printe/scanne dokumenter til cloud-tjenester som f.eks. Google Drev, OneDrive og Dropbox, og endda vedhæfte og sende scannede filer/billeder direkte via e-mail - helt uden brug af en pc.*

Klar til smartphone og tablet


Du er smartphone-ready, og det er denne printer også. Du skal bare downloade Canons PIXMA Printing Solutions-app til din smartphone eller tablet. Ved at bruge app'en kan du få direkte adgang til cloud-tjenester. Du kan endda se printerens status, manualen eller blækniveauet over Wi-Fi eller internet. For at fuldende dine mobile tilslutningsmuligheder understøttes Apple AirPrint og Google Cloud Print også.

Hurtigt print i uovertruffen kvalitet


Imponér venner og familie med print i uovertruffen kvalitet. Du kan stolt fremvise billeder spækket med høj detaljeringsgrad, og du kan printe professionelt udseende dokumenter med skarp tekst - takket være 5 separate blæktanke, Canons FINE-teknologi og op til 4800 dpi. Print går hurtigt - med ISO ESAT-hastigheder på 15 ipm i sort/hvid og 9,7 ipm i farver. Du kan have et 10 x 15 cm foto uden kant i hånden på kun 44 sekunder.

Nem touchkontrol


Oplev et strejf af klasse. Betjeningen er enkel og intuitiv med fingerspidskontrol. Du vil opdage, at det er hurtigt og nemt at navigere i menuerne, vælge funktioner, se billeder og benytte cloud-tjenester takket være en stor 7,5 cm touchscreen i farver.

Spar penge på blæk og papir


Nyd minimalt spild og maksimale besparelser. Du behøver kun skifte den farve, der er tom, takket være de separate blæktanke. Derudover kan du printe flere sider for dine penge med XL-blæktanke (tilbehør) og spare på papiret med automatisk tosidet print.

Kreativ leg


Hav det sjovt, mens du udforsker din kreativitet med Easy Photo Print+ (tilgængelig via PIXMA Printing Solutions-app'en). Du kan nemt designe og printe lykønskningskort, fotocollager og meget mere med denne webbaserede tjeneste - med billeder fra din tablet, pc eller cloud-tjeneste.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon PIXMA MG6650, dets funktioner og hvad det kan.

Only change the ink which runs out

Udskift kun den blæktank, der er brugt op

Touch Screen

Stor touchscreen

Optional high yield inks

Patroner med høj kapacitet (tilbehør)

Use and share wirelessly

Brug og del trådløst

Print from and scan to the cloud

Print fra og scan til cloud-tjenester

Built-in card reader

Indbygget kortlæser

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

PIXMA-Touch-Print

Tilslut hurtigt med NFC

  • Alt-i-Én-printer - PIXMA MG6650
  • Blæktanke til opstart
  • Strømkabel
  • Installations-cd-rom (cd kun til Windows - Mac-drivere tilgængelige online)
  • Manualer og andre dokumenter