Printerblækpatroner til PIXMA-inkjetprintere

Nogle ting virker bedre sammen. Derfor giver det mening at bruge originalt Canon-blæk og -fotopapir, som er designet i harmoni med PIXMA-printere for at kunne levere de bedst mulige resultater. For smuk, holdbar printkvalitet med Canon-udviklet blæk.

Hvorfor bruge originale Canon-forbrugsstoffer?

Originalt Canon-blæk får det bedste frem i din Canon-printer, så du altid er sikret fremragende resultater. Canon-blæk sørger for, at din Canon-printer yder optimalt.

Klarere, mere nøjagtige farver


Med det originale Canon-blæk kan du opnå utroligt klare og nøjagtige farver, der gør fotografier mindeværdige. Hudtoner ser meget naturlige ud, mens lyse farver er levende og alligevel realistiske. Den sorte pigmentblæk til print af dokumenter producerer klare, tydelige print af små bogstaver og skarpe linjer.

Holdbare fotos


Originalt Canon-blæk og fotopapir er skabt til hinanden. Derfor kan du fremstille flotte print i professional kvalitet derhjemme, der er resistente over for misfarvning i lang tid efter print. Print med vores fotoprintere med originalt ChromLife100-, ChromaLife100+- eller LUCIA-blæk på Canon-fotopapir beskytter dine billeder i en menneskealder.

Beskyt din printer


Canons unikke FINE-printhovedteknologi, der bruges i enhver PIXMA-printer, leverer enestående billedkvalitet og højhastighedsdokumentprint. Med en blækdysediameter så lille som 0,009 mm er det vigtigt at bruge blæk, der er specifikt beregnet til at arbejde med de præcise FINE-printhoveder. Originalt blæk opretholder printkvalitet og forlænger levetiden for din printer.

Hvordan genkender du originalt blæk?

Originale Canon-blækpatroner leveres i to typer af emballage: papir eller plastik. Nedenfor kan du finde oplysninger om, hvordan man identificerer dem.

Blæk i papemballage

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

For at hjælpe dig med at genkende originalt Canon-blæk er der et unikt Canon-hologram på papemballagen til alle originale blækpatroner. Hologrammerne har unikke funktioner, som skifter udseende afhængigt af betragtningsvinklen. Ordene "Canon" og "Genuine" bliver vist fra visse vinkler sammen med grafikskift fra lige linjer til bølget design.

Blæk i plastikemballage

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Blister-emballagen (termoformet plastik) giver detailforretninger optimal produktbeskyttelse og effektiv hyldepræsentation. Blister-blækemballages unikke og eksklusive Canon-form kombineret med dens finish af høj kvalitet (print og forsegling) sikrer, at du nemt kan genkende et originalt produkt. Vores blister-blækemballage er fremstillet af mindst 70 % genbrugsmateriale.

Find oplysninger om typer af blæksystemer og -teknologier bag PIXMA-blæk. Forstå, hvordan vi har beregnet antallet af sider, du kan printe med hver blæktype, og hvor meget du kan spare med XL-blæk.

FINE-patroner

[MASTER] Picture_FINE Cartridge

FINE-patronsystem giver dig maksimal komfort med kun to patroner, der skal udskiftes. Farveblækpatronen indeholder cyan, magenta og gult blæk til print i farver og den sorte patron indeholder sort pigmentblæk til print af tekst. Dette system anvendes typisk til basisprintere.

Separate blæktanke

[MASTER] Picture_Single Inks

Systemet med separate blæktanke optimerer blækeffektiviteten, da hver farve har sin egen blæktank, der kan udskiftes individuelt, når de løber tør. Med 5 eller flere blækfarver giver systemet med separate blæktanke print i høj kvalitet, og de bruges i printere i mellemklassen og avancerede printere.

Spar penge med XL-blæk

Spar penge på originalt Canon-blæk med højtydende XL-patroner (tilbehør), som du kan bruge til at printe mere for mindre. Spar med Twin Packs og Multipacks - med disse praktiske pakker får du meget for pengene.

Blækkapacitet

Uanset om du køber en ny blækpatron eller en helt ny printer, er det antal sider, du kan printe fra en enkelt blækpatron - også kendt som "blækkapaciteten" - en vigtig faktor.

Find forbrugsstoffer

Find den rigtige blækpatron eller blæktank og det rigtige papir til din PIXMA-printer med Find forbrugsstoffer. Skab holdbare fotos eller professionelle dokumenter i høj kvalitet med originale Canon forbrugsstoffer.