MAXIFY-printere til små kontorer

Maksimér potentialet på dit lille kontor med en robust og produktiv MAXIFY-printer. Den perfekte løsning med lave printomkostninger til små kontorer med op til 5 medarbejdere, der printer 250-1.500 sider om måneden.

MAXIFY iB4150 240px Range.jpg

MAXIFY iB4150

 • Farveinkjetprinter
 • 15,5 sider i farver, 24 sider i sort/hvid pr. minut
 • 500-arks kapacitet
 • Wi-Fi-, LAN- og cloud-tilslutningsmuligheder
 • 250-1.500 sider pr. måned

MAXIFY MB5150_240

MAXIFY MB5150-serien

 • Print, kopiering, scanning, fax
 • 15,5 sider i farver, 24 sider i sort/hvid pr. minut
 • 250-arks kapacitet, 50-arks tosidet D-ADF
 • Wi-Fi-, LAN- og cloud-tilslutning
 • 250-1.500 sider pr. måned

[MASTER] Image_MAXIFY MB5450 240px Range

MAXIFY MB5450

 • Print, kopiering, scanning, fax
 • 15,5 sider i farver/24 sider i sort/hvid pr. minut
 • 500-arks kapacitet, 50-arks tosidet D-ADF
 • Wi-Fi-, LAN- og cloud-tilslutning
 • 250-1.500 sider pr. måned

Praktisk og hurtig

Du kan nyde nem flersidet dokumenthåndtering med vores serie af printere med stor papirkapacitet og Alt-i-Én-printere med indbygget 50-arks ADF. Med hurtige printhastigheder og hurtigt Quick First Print skal du ikke længere vente på dine dokumenter.  Med disse Alt-i-Én-printere til små kontorer kan du endda oprette favoritgenveje for hurtig adgang næste gang.

MAXIFY-convinience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Trådløs tilslutning

Med Wi-Fi- og Ethernet-tilslutningsmulighed kan du nemt dele print- og scanningsfunktioner og printe hvor som helst.  Trådløst print fra smartphones og tablets vha. Canons MAXIFY Printing Solutions-app'en eller Apple AirPrint™. Du kan printe via et trådløst netværk, ad hoc via Access Point Mode (Adgangspunktmetode) eller endda over internettet med cloud-support.

Printerkontrol

Få ro i sindet med et fjernbrugerinterface, som giver dig mulighed for at overvåge og styre printeren over netværket. Du kan kontrollere printerstatus og blækniveau samt overvåge enten samlet forbrug eller forbrug af en bestemt type, f.eks. sort/hvid-print.  Du kan også begrænse visse funktioner, som f.eks. farvekopiering og foretage printerindstillinger, f.eks. opsætning af Cloud Link.

MAXIFY-Printer-Control
MAXIFY-Advanced-Scanning

Avanceret scanning

Med Scan til e-mail på Alt-i-Én-printere til små kontorer kan du sende scanne direkte fra printerskærmen til de valgte e-mailadresser eller oprette kladder til e-mails med det scannede dokument som en vedhæftet fil på din webmailtjeneste (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Du kan også overføre de scannede dokumenter direkte til Evernote, Dropbox, Google Drev og SkyDrive) eller scanne til et sted på netværket.

Spar penge på blæk og papir

XL-blæktanke med høj kapacitet printer op til 2.500 dokumenter i sort/hvid og 1.200 i farver til en lav pris pr side. En multipack med fire farver indeholder et fuldt sæt af ekstra blækpatroner, hvilket giver endnu mere omkostningseffektive print. Med automatisk tosidet print kan du reducere forbruget af papir og oprette professionelt udseende dobbeltsidede dokumenter.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Arbejder du hjemmefra?

Se vores serie af MAXIFY-printere til hjemmekontoret, som giver høj produktivitet og er ideelle til personer, der driver deres virksomhed fra hjemmet.

Support & Downloads

Download drivere, software, firmware, manualer og få adgang til online teknisk support og hjælp til fejlfinding for din MAXIFY-printer til små kontorer.

Leder du efter blæk?

Find den rigtige blæktank eller multipack til din MAXIFY-printer til små kontorer med Find forbrugsstoffer.

Har du brug for hjælp til at finde en printer?

Find den bedste printer til hjemmet eller kontoret med vores printervælger. Sammenlign vores Alt-i-Én-printere, laserprintere og inkjet-fotoprintere.

  AirPrint er et varemærke tilhørende Apple Inc.