Boost produktiviteten med Canons nye multifunktionsprintere

Søborg, torsdag, den 21. november 2019 – Imaging-virksomheden Canon udvider i dag sit sortiment af MegaTank-printere med to nye: Canon PIXMA G7050 farve 4-i-1¹ og Canon PIXMA GM4050 sort/hvid 3-i-1², der begge har ADF (automatisk dokumentfremfører) og genopfyldelige blæktanke. De nye printere har en høj ydeevne og lave printomkostninger, og går samtidig ikke på kompromis med kvaliteten. Printerne er ideelle til at øge effektiviteten i små virksomheder eller på hjemmekontorer.

Canons nye printere med ADF og genopfyldelige blæktanke fremmer produktiviteten og sikrer
høj sidekapacitet samt prisbillige print – uden at gå på kompromis med kvaliteten

Canon-PIXMA-G7050.jpg

Canon PIXMA G7050

Canon-PIXMA-GM4050.jpg

Canon PIXMA GM4050

Canon PIXMA G7050 og Canon PIXMA GM4050 er begge udstyret med en helt ny 35-arks ADF, hvormed man hurtigere kan scanne og kopiere flersidede dokumenter. Den automatiske dokumentfremfører tilbyder desuden højkapacitets 2-vejs papirfremføring af op til 350 ark almindeligt papir. Dette gør printerne 3,5 gange mere produktive end den tidligere generation af MegaTank-modeller, der kun har enkel fremføring bag på printerne. Dermed er de det perfekte valg til brugere, der skal printe store mængder dokumenter på en rentabel måde.

Begge printere har genopfyldelige tanke, så brugere kan printe op til 18.000 sider3,4 med 3 sorte blækflasker eller op til 7.700 sider med et sæt farveblæk (sidstnævnte gælder kun Canon PIXMA G7050). Det holder ikke alene papiromkostningerne nede, men minimerer også nedetiden på kontoret, eftersom man slipper for løbende at skulle købe og udskifte blækpatroner.

Både Canon PIXMA G7050 og Canon PIXMA GM4050 gør det endnu nemmere at printe takket være Wi-Fi- og Ethernet-tilslutningsmuligheder: Canon PIXMA G7050 er kompatibel med Windows- eller Mac-operativsystemer, og Canon PIXMA GM4050 er kompatibel med Windows. Begge printere er også kompatible med Canon PRINT-app'en (til iOS og Android).

Med Canon PIXMA G7050 og Canon PIXMA GM4050's tynde design fylder de meget lidt på skrivebordet, og displayet på printerens forside kan vippes og læses fra forskellige vinkler. Med automatisk 2-sidet print og Auto Power Off-funktionen er printerne også økonomisk i drift. De to printere er utroligt velegnede til et produktivt hjemmekontor eller til et mindre kontor, da den leverer den højeste printkvalitet.

Printerne kan købes på Canons online butik og hos officielle Canon-forhandlere fra december 2019.

Vejledende priser:
Canon PIXMA G7050: DKK 3.390
Canon PIXMA GM4050: DKK 2.590

Canon PIXMA G7050

 • Høj sidekapacitet
 •     o 18.000 sider fra 3 blæktanke med sort blæk eller 7.700 sider fra et sæt med farveblæk
 • 35-arks ADF
 •     o Kopiering og scanning af flersidede dokumenter
 • Hurtige printhastigheder
 •     o 6,8 ipm farve & 13 ipm sort/hvid5
 • 350-arks kapacitet
 •     o Stor papirkapacitet (almindeligt papir), der kan fordeles mellem 250-arks papirkassetten frem og 100-arks fremføring fra bagsiden
 • Print, kopiering, scanning og fax

Canon PIXMA GM4050

 • Høj sidekapacitet
 •     o 18.000 sider fra 3 blæktanke med sort blæk
 • 35-arks ADF
 •     o Kopiering og scanning af flersidede dokumenter
 • Hurtige printhastigheder
 •     o 13 ipm sort/hvid5
 • 350-arks kapacitet
 •     o Stor papirkapacitet (almindeligt papir), der kan fordeles mellem 250-arks papirkassetten frem og 100-arks fremføring fra bagsiden
 • Print, kopiering og scanning


1 Med Canon PIXMA G7050 kan brugere printe, kopiere, scanne og sende faxdokumenter.
2 Med Canon PIXMA GM4050 kan brugere printe, kopiere og scanne.
3 Sidekapacitet er den anslåede værdi, baseret på Canons egen testmetode, som opnås vha. ISO/IEC 24712-farvestandarden og gennem simulering af kontinuerligt print med de udskiftelige blæktanke efter indledende opsætning.
4 Sidekapacitet er den anslåede værdi, baseret på Canons egen testmetode, som opnås vha. ISO/IEC 19752-monokromstandarden og gennem simulering af kontinuerligt print med de udskiftelige blæktanke efter indledende opsætning.
5 Dokumentprinthastighed på almindeligt A4-papir måles på baggrund af gennemsnittet for ESAT i kontorkategoritesten for ISO/IEC 24734-standarden.