Canon er klar med et spritnyt aktivitetskamera

Søborg, torsdag, den 10. oktober 2019: Canon IVY REC er et sjovt og brugervenligt aktivitetskamera, der nemt kan sættes fast på et bælte, taske eller puttes i en lomme. Det robuste Canon IVY REC er vandtæt* og stødsikkert** og spækket med funktioner, herunder Full HD-videooptagelse ved 1080p op til 60 fps, Wi-Fi- og Bluetooth®-tilslutning og USB-opladning. Canon IVY REC er et aktivitetskameraet, der bare vil have det sjovt.

Indfang dit liv på farten med det sjove og brugervenlige Canon IVY REC

Riptide

Dragon fruit

Avocado

Stone

Canon IVY REC har 13 megapixel opløsning, og med en vægt på blot 90 gram giver det eventyrlystne personer muligheden for at indfange kvalitetsbilleder og Full HD-videoer på et microSD-kort. Dette lette og bærbare kamera er designet til at modstå vind og vejr samt udfordrende optagelsesforhold. Det er vandtæt ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter og er bygget til at modstå slag og stød fra op til 2 meter. Desuden skal man ikke bekymre sig om en revnet skærm, da rammen både kan bruges som søger og til at blive klipset fast på et bælte, en taske eller en keyhanger, hvilket gør det til det perfekte kamera for dem, der hele tiden søger ultimative oplevelser.

Kameraet er skabt til at kunne klare ekstremsport eller mere rolige udendørsaktiviteter lige fra skisport og skateboarding til vandsport og mountainbike-cykling. Med dets Wi-Fi- og Bluetooth®-tilslutningsmuligheder er det nemt at dele billeder og videoer på sociale medier med det samme vha. Canon Mini Cam*** sammen med kompatible iOS- og Android-enheder. App'en har sjove redigeringsfunktioner og Remote Live View, hvormed billeder og videoer kan ses trådløst fra kameraets perspektiv.

Det sjove kamera findes i fire iøjnefaldende og levende farver – Dragon fruit (pink), Avocado (grønt), Stone (gråt) og Riptide (blåt) – og er det perfekte tilbehør til dem, der ønsker at indfange og dele spontane øjeblikke med verden, uden at have risiko for en ødelagt smartphone.

Canon IVY REC komplementere den populære Canon Zoemini-serie og udgør en del af et spændende og innovativt produktudbud, der er særligt designet til en ung og tilsluttet generation. Ved at sætte fokus på sjov, brugervenlighed og prisoverkommelighed er Canon 100 % engageret i at fremstille produkter i verdensklasse for content creators, der vil dele deres oplevelser.

Gennem et eksklusivt introduktionstilbud kan kunder, der er interesseret i det nye Canon IVY REC, allerede registrere sig online i dag. Vær en af de første, der får fat i et Canon IVY REC, når det bliver tilgængeligt i butikkerne ved at registrere dig her: https://www.canon.dk/cameras/point-and-shoot-cameras/canon-ivy-rec/

Canon IVY REC

 • Full HD-videooptagelse ved 1080p op til 60 fps
 •     o Optag videoer i Full HD
 • 13 megapixel
 •     o Indfang enestående detaljer, farver og nuancer
 • Wi-Fi-kompatibelt og Bluetooth-tilslutning
 •     o Til online-deling og fjernbetjening
 • Vandtæt*
 •     o Giver dig mulighed for at optage videoer og billeder under vandoverfladen ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter
 • Stødsikkert**
 •     o Designet til at modstå stød eller slag fra op til 2 m
 • USB-opladning og microSD-kort
 •     o Praktisk USB-opladning og lagring på microSD-kort
 • Bærbart og robust design
 •     o Indfang livets særlige øjeblikke, hvor som helst, når som helt
 • Canon Mini Cam***-app
 •     o Remote Live View til at optage billeder og videoer
 •     o Overfør billeder og videoer fra Canon IVY REC til en smartphone
 •     o Alt det sjove ved at redigere billeder og videoer

Noter - Ansvarsfraskrivelser:

* Vandtæt på 2 meters dybde i op til 30 minutter.
** Stødsikkert op til 2 meter. Testmetoderne for stødsikkerhed er unikke for dette produkt og er ingen garanti mod skader på produktet eller funktionsfejl.
*** Redigering og deling kræver download af Canon Mini Cam-app'en, som kan hentes gratis fra App Store eller Google Play, til en kompatibel mobil enhed, der er parret med Canon IVY REC via Bluetooth®. Kompatibel med mobile enheder, der kører iOS 11 eller nyere, og Android-enheder, der kører Android 5.1 eller nyere.

Yderligere oplysninger