Optag videoer med forbedret lyd- og visuelkvalitet

Søborg, torsdag, den 24. oktober 2019: Canon-stativgrebet HG-100TBR og Canon-stereomikrofonen DM-E100 er to ergonomiske, lette og alsidige tilbehørsdele, som giver vloggere og videografer lyd- og videoindhold af højere kvalitet, samtidig med at de tilbyder større kreativ frihed ved filmoptagelse.

Udnyt din kreativitet. Optag film- og stillbilleder på nye, dynamiske måder med Canon-stativgrebet HG-100TBR, og optag krystalklar lyd med Canon-stereomikrofonen DM-E100

Canon-stativgreb HG-100TBR

Canon-stereomikrofon DM-E100

Canon HG-100TBR er Canons første stativgreb med trådløs betjening. Sammen med den integrerede Canon Bluetooth-fjernbetjening BR-E1 er det det perfekte vlogging-tilbehør til at optage fantastisk videomateriale med, selv på afstand. Canon-stereomikrofonen DM-E100 har et ultrakompakt design og er den hidtil letteste stereomikrofon i Canons udvalg af tilbehør. Vloggere og videografer kan bruge den sammen med Canons mere kompakte kameraer, som for eksempel PowerShot G7 X Mark III, og forbedrer deres filmlydspor, mens de er på farten.

Optag film uden besvær med Canon-stativgrebet HG-100TBR

Canon HG-100TBR er et unikt stativgreb, der giver brugere mulighed for at optage jævne og stabile film fra en række forskellige kreative vinkler. Når stativgrebet er monteret, kan kameraet rotere 360° mod eller med uret. Det kan også låses, så det er enkelt at optage, samtidig med at man taler til kameraet, eller når man skyder fra kreative vinkler. Spirende vloggere kan også benytte den justerbare kameramontering, hvormed kameraet kan vippes 45° forover og 90° bagud, hvilket gør det nemt at optage kvalitetsvideoer fra høje og lave vinkler – og endda i selfie-mode. Derudover understøtter stativhovedet lodret videooptagelse, når det bruges sammen med et kamera, der understøtter denne funktion*. Dette er meget nyttigt for dem, der ønsker at optage indhold og dele det på sociale medier.

Stativgrebets ergonomiske og lette design gør det meget mere bekvemt at optage kvalitetsvideoer over længere tid. Grebet kan også bruges som stativ, så man enkelt kan skyde landskabs- og gruppebilleder. Det kan nemt foldes sammen og lægges i en taske, hvormed det er den perfekte ledsager til vloggere, der optager videoer på farten. Den medfølgende Canon BR-E1-fjernbetjening kan betjenes med samme hånd, når produktet bruges som et greb, og som fjernbetjening, når det bruges som et stativ, hvilket gør det meget enklere at starte, stoppe og genstarte videooptagelser.

Når Canon HG-100TBR-stativgrebet benyttes sammen med den medfølgende Canon BR-E1 trådløse fjernbetjening, er det nemt at lave fjernoptagelser, og det giver brugeren kontrol over kameraets lukker, zoom**, filmoptagelse og autofokus på afstand. Med stativgrebet kan brugere af PowerShot-kameraer udnytte den optiske zoom på afstand – perfekt til at skyde nærbilleder.

Få bedre lydkvalitet med Canon-stereomikrofonen DM-E100

Videografer kan nu tage deres videoer til et nyt niveau, takket være Canon DM-E100, der er en lille og praktisk stereomikrofon, som byder på forbedret lydregistrering og lav støj til at optage krystalklar lyd. Canon DM-E100-stereomikrofonen har en plastikmagnetkondensor og håndterer 120º retningsbestemt stereolyd ned til -40dB, så man får et bedre perspektiv og mere realistisk lyd, når der optages videoer. Mikrofonen er komplet udstyret med et 66 dB S/N (signal/støj) -forhold, 100Hz til 10kHz lydfrekvens og en vindskærm for at beskytte den mod udendørslyde, så der kan optages krystalklart lyd med mindre støj.

Denne mikrofon er en fantastisk tilføjelse til alle YouTubers udstyrstaske og er perfekt til at lave 'Sådan gør du'-videoer, produktanmeldelser eller interviews. Takket være mikrofonens plug-and-play-funktionalitet behøves der intet batteri for at komme i gang, så højkvalitetslyd kan fanges fra det øjeblik, der tændes for kameraet, blot ved at tilslutte mikrofonen med det indbyggede 3,5mm-lydstik***. Canon DM-E100-stereomikrofonen vejer kun 64g og passer nemt i din hule hånd, så den tilføjer stort set ingen vægt til dit kamera, og du kan nemt putte den i en lomme eller kameratasken.

Canon HG-100TBR-stativgrebet og Canon DM-E100-stereomikrofonen vil kunne købes fra Canons online butik og hos officielle Canon-forhandlere fra december 2019.

Vejl. salgspris per enhed: 849,- DKK inkl. moms

Læs her for mere produktinformation:
https://www.canon.dk/tripods/tripod-grip-hg-100tbr/
https://www.canon.dk/microphones/stereo-microphone-dm-e100/

Canon-stativgreb HG-100TBR:

 • Nemt at holde
 • Aftagelig, trådløs, Bluetooth-aktiveret BR-E1-fjernbetjening³
 • Justerbar kameramontering
 • Let design
 • Kompakt format

Canon DM-E100-stereomikrofon:

 • Plastikmagnet stereokondensor
 • Strømforsyning via kompatible Canon-kameraer³
 • Hot shoe med låsering
 • Vindskærm
 • 100Hz til 10kHz lydfrekvens
 • 120 graders retningsbestemt stereo
 • Kompakt og let
 • 3,5mm-lydstik

Note:

* Lodret videooptagelse er kun mulig med PowerShot G7 X Mark III og EOS M200 (gælder pr. 24/10/2019). Venligst se kameraets brugermanual for at læse mere om kompatibilitet og om lodret videooptagelse.
** Zoomfunktionaliteten understøttes kun af kompatible Canon PowerShot-kameraer. Venligst se kameraets brugermanual for at læse mere om kompatibilitet og om zoomfunktionen med Canon Wireless Remote Control BR-E1.
*** Se herunder en komplet liste over Canon-kameraer, der er kompatible med Canon DM-E100-stereomikrofonen, og som anbefales til at blive brugt sammen med Canon-stativgrebet HG-100TBR.

Ansvarsfraskrivelser

PowerShot G7 X Mark III er det mest velegnede kamera, hvis man ønsker at udnytte både stereomikrofonens og stativgrebets fulde funktionalitet.

Canon HG-100TBR-stativgreb anbefales til brug med følgende Canon-produkter:

            o PowerShot G5 X Mark II
            o PowerShot G7 X Mark III (Når Canon DM-E1 Directional Microphone bruges, bør det medfølgende mikrofonbeslag bruges.)
            o EOS M50 + EF-M-objektiv (Når Canon DM-E1 Directional Microphone bruges, bør det være monteret i kameraets tilbehørssko.)
            o EOS M6 Mark II + EF-M-objektiv (Når Canon DM-E1 Directional Microphone bruges, bør det være monteret i kameraets tilbehørssko.)
            o EOS M200 + EF-M-objektiv + Directional Stereo Microphone DM-E1 (Når Canon DM-E1 Directional Microphone bruges, bør det medfølgende mikrofonbeslag bruges.)
            o Canon DM-E100

Det anbefales ikke at bruge kameraer, der vejer mere end 1 kg (inkl. objektiv og andet tilbehør), fordi grebet kommer i ubalance ved håndholdt optagelse og ustabilt som stativ.

Canon DM-E100-stereomikrofonen kan kun bruges med følgende Canon-produkter:

            o PowerShot G7 X Mark III
            o EOS 200D
            o EOS 250D
            o EOS 800D
            o EOS 77D
            o EOS 80D
            o EOS 90D
            o EOS M50
            o EOS M6 Mark II