EN NY ÆRA AF UBESVÆRET STORFORMATPRINT

Den nye imagePROGRAF PRO Serie gør det utroligt nemt at fremstille højkvalitets-storformatprint for både fotografer og den professionelle virksomhed. Med sit imponerende print af fængslende plakater og fine kunst print helt til kant, så der hverken behøves at beskæres eller indrammes. Forvandle dine idéer til print – og profit – hurtigere og med et minimum af manuel indblanding. Med fem modeller findes der en imagePROGRAF PRO til alle typer virksomheder. De nye modeller har bedre automatisk mediehåndtering og smartere workflow-muligheder end nogensinde før.

imagePROGRAF PRO-2100 (24" - 12 farver),
imagePROGRAF PRO-4100 (44" - 12 farver),
imagePROGRAF PRO-6100 (60" - 12 farver)

imagePROGRAF PRO-4100S
(44" - 8 farver)

imagePROGRAF PRO-6100S
(60" - 8 farver)

Lars Juul Hansen, LFP Produktchef hos Canon Danmark, fortæller: "hundredvis af virksomheder bruger i dag vores imagePROGRAF PRO Serie og vores specialudviklede LUCIA PRO pigmentbaserede blæktyper til at fremstille farverige storformatprint af grafiske applikationer, fotos og kunsttryk. I dag kan vi præsentere fem nye modeller, der leverer enestående printkvalitet gang på gang – og som er pakket med teknologi, der klarer alt det hårde arbejde. Det betyder, at du kan printe smartere, hurtigere og med mindre spild."

AUTOMATISK & NØJAGTIG MEDIEHÅNDTERING = ØGET PRODUKTIVITET

Jo mindre tid der bruges på at opsætte printeren, desto bedre. Glem alt om at miste tid på at prøve at få en ny rulle i den rigtige position. Eller til at finde ud af, om der er nok papir i maskinen til at færdiggøre jobbet – eller om der overhovedet er ilagt den rigtige papirtype. Placer blot rullen på fremføreren, hvorfra den automatisk vil blive fremført, samtidig med at den nye, automatiske mediehåndtering registrerer papirtype og -format. Det er endda muligt at skifte mediet i den rulle 2. enhed og sende det som et nyt job til print, mens print på den første rulle stadigvæk er i gang. Printeren vil også huske, hvor ofte mediet bliver brugt og til hvilke opgaver, så medieregistreringen bliver mere og mere nøjagtig med tiden. Eftersom det næsten ikke er nødvendigt at røre ved rullen, er der heller ingen risiko for, at fingeraftryk ødelægger jobbet.

Slip for med at løbe tør for papir halvvejs i print-processen. Det er både irriterende og spild af tid, papir og blæk. Kontrolpanelet kan derfor nu give et tydeligt overblik over, hvor meget papir der er tilbage, og om der er tilstrækkeligt med papir til at færdiggøre jobbet. To sensorer, en ved rulleenheden og en i nærheden af printområdet, måler, hvor meget papir der er blevet fremført i maskinen, og et nøjagtigt estimat angives, så du ikke behøver vende tilbage til printeren, før jobbet er færdigt. Og for at gøre det endnu nemmere at arbejde med maskinen er de almindeligt brugte funktioner som – 'Load', 'Feed' og Cut' – placeret som faste taster på displaypanelet.

Lars fortsætter: "Print handler om at få idéer ned på papir. Jo hurtigere og enklere du gør det, desto bedre. Vi har brugt meget tid på at tale med vores storformatkunder, om hvad der nedsætter produktiviteten hos dem – og hvad som frustrerer dem. Håndtering af komplicerede medier står øverst på listen. Derfor var strømlining af designet en høj prioritet, da Canon udviklede de nye imagePROGRAF PRO-printere. Dette er en væsentlig forbedring, navnlig for PRO-4100S og PRO-6100S, der er blevet designet til de travle miljøer."

FÅ STYR PÅ ALLE INDSTILLINGER, INDEN DU TRYKKER PÅ 'PRINT'

Der sker meget, inden du er klar til at trykke på 'print'. Meget af det er kreativt – for eksempel at få billedet helt ret. Noget af det er praktisk – for eksempel at ordne billederne, så du kan få det meste ud af det printbare område. For at klare alt dette og mere drager imagePROGRAF PRO Serien fordel af en ny version af vores Professional Print & Layout-software, der har en række forbedrede funktioner.

Med automatiseret nesting får du mest ud af mediet – blot træk-og-slip billederne, og softwaren finder selv ud af, hvad der skal være hvor. Med mønsterprint behøver du ikke tænke mere på at prøve dig frem til tidsrøvende farvekompensation. I stedet kan du printe flere miniaturebilleder for at kontrollere lysstyrke, kontrast og andre variabler. Print, når det er perfekt, og undgå spild.

Lars fortæller: “Vi tænker således: Blæk og papir er værdifulde ressourcer, så du behøver ikke bruge dem, med mindre du er 100 % sikker på, at det, der kommer ud af printeren, matcher det, du ser på skærmen. Med software som Mirage, Direct Print & Share og Professional Print & Layout er nogle af de smarte værktøj, der sørger for, at print fremstilles perfekt i første omgang."

PRINT Til KANT

Print uden kant giver en ekstra effekt. Udfordringen er, at det ikke altid er nemt at gennemføre, og finishingen kan være meget tidskrævende. Ikke med den nye imagePROGRAF PRO Serie. Du kan printe uden kant i forskellige formater, uanset mediestørrelse, takket være den avancerede mediesensor, der registrerer kanterne og automatisk tilpasser marginerne helt nøjagtigt. Og du kan vælge valgfrit format eller tre sider uden kant.

Canons nye ImagePROGRAF PRO-Serie er tilgængelig på markedet den 1. november 2019.