Canons fleksible UVgel 460 INK opnår UL GREENGUARD Gold-certificering

Den fleksible Canon UVgel 460 ink, der blev lanceret med den nye Colorado 1650 rulle-til-rulle-printer i maj 2019, har opnået den højeste certificering ”UL GREENGUARD Gold” fra den globale og førende sikkerheds- og certificeringsorganisation UL Environment.

Canons fleksible UVgel 460 ink opnår UL GREENGUARD Gold-certificering

Colorado 1650-print er helt sikkert at bruge i indendørsmiljøer

Certificeringen beviser, at print fra Colorado 1650-printeren overholder alle definerede standarder – uden udslip af VOC'er (Volatile Organic Compounds eller flygtige organiske forbindelser). Dermed er applikationer, der er printet med Canon UVgel 460 ink, 100% sikre at bruge indendørs, som for eksempel på skoler og i sundhedssektoren, hvor folk, særligt børn og overfølsomme voksne, opholder sig i længere tid.

Den fleksible ink kan strækkes 85%, som er perfekt til selvklæbende vinyl og polyestertekstiler og en vigtig egenskab, når print skal foldes, pakkes eller bøjes. Det kan for eksempel være indendørsapplikationer som indrammede canvas, soft signage, for- og bagbelyste grafiske applikationer, eller beklædningsapplikationer som fleksibel vægbeklædning og udendørs applikationer som udsmykning til biler.

The Canon UVgel 356 ink for the Colorado 1640-printeren, GREENGUARD Gold-certificeringen. Det betyder, at begge produkter i Colorado-familien nu har den samme certificering for deres miljømæssige ydeevne. UVgel-teknologien bærer også andre anerkendte certificeringer fra AgBB, ASTM Type II, Certificat A+ og Centexbel.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Production Printing Products, Canon Danmark, kommenterer: "Reaktionen på Colorado 1650 har siden dens lancering i maj været fantastisk. Vores kunder er især begejstrede for FLXfinish-egenskaben, hvilket giver dem mulighed for at skifte mellem gloss og mat output ved blot ét tryk. Dette åbner for fantastiske muligheder til at fremstille førsteklasses indendørs POS (Point Of Sales)-applikationer og smukke indretningsapplikationer, hvor en miljømæssig akkreditering er uundværlig. Med den nye certificering kan vores kunder trygt promovere Colorado 1650's output, velvidende at dens print er helt sikre til at bruge indendørs."