Udtryk kreativiteten på print

10. september 2019 – Vi præsenterer imagePRESS C165. Én multifunktionsprinter, et hav af muligheder. Det bedste fra vores prisvindende imageRUNNER ADVANCE-teknologi og brugerinterface kombineret med en række professionelle og brugervenlige værktøjer. Slip kreativiteten løs ved blot et tryk. Tid er penge, og denne printer vil spare dig både tid og penge.

Den nye imagePRESS C165

Slip dit forretningspotentiale fri med kreativt print.

LAV MERE MED MINDRE

Et væld af valgmuligheder. En ukompliceret enhed. imagePRESS C165 printer alt, du behøver til dine daglige printbehov – og i en professionel kvalitet. Enkelt. Ingen printerfaring behøves. Enheden tager de tunge løft. Resultatet? Print i exceptionel kvalitet. Flere valgmuligheder. Og det færdige output er i dine hænder inden for få minutter.

VÆR KREATIV

Imponér bestyrelsen med en smart præsentation, også selvom den skal være klar i dag. Print programmer til den næste salgskonference nemt og enkelt! Prøv med iøjnefaldende formater med flotte falsninger, print på kraftigere medier for at få en mere luksuøs fremtoning, eller print på strukturerede medier til virkningsfulde kampagner. Det er blevet endnu nemmere at printe på en bredere vifte af materialer.

Til kunder, der har efterladt et potentielt køb i deres virtuelle indkøbskurv, kan en skræddersyet direkte mail og en personaliseret kuvert tilskynde dem til at gennemføre købet. Penge på kontoen og større loyalitet mod dit brand – en win-win-situation. Eller en målrettet brochure med en professionel finish kunne være med til at lukke handlen.

Lars Juul Hansen, Produktchef, Professional Print Solutions, Canon Danmark fortæller: "Vi er alle kunder, så vi skal alle tænke 'Hvad skal der til, for at jeg engagerer mig i et brand?' Det er her, at kreativt print kan gøre en stor forskel. Et prints fysiske karakter vækker sanserne, og smart personalisering kan opfordre til handling. I denne digitale tidsalder kan printet materiale fremme engagement.

SIKKER OG UNDERSTØTTET

Det er nemt at få printeren op at køre, da imagePRESS C165 – ligesom alle enheder i imageRUNNER ADVANCE-serien – nemt og ubesværet kan integreres i det nuværende setup og dokument-workflows. Og du er altid i sikre hænder med de samme integrerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter din information. Hvis du har spørgsmål, er vores team altid parat i den anden ende af telefonen, så du kan fokusere på at opnå virksomhedens mål.

Yderligere oplysninger