Canon tildeles EcoVadis guld-rating for femte år i træk

Søborg, Danmark – Canon annoncerer, at imaging-virksomheden er blevet tildelt en EcoVadis guld-rating for femte år i træk, hvilket placerer virksomheden i top 5% for bæredygtighedspræstationer.

Virksomhedens CSR-aktiviteter vurderes på baggrund af 21 kriterier inden for fire hovedområder, som konkluderer virksomhedens rating. De fire hovedområder er:

  • Miljø
  • Gode arbejdsforhold
  • Etisk forretningsansvar
  • Etiske og bæredygtige indkøb

Canon indsendte data på tværs af sine forretningsområder omkring CSR-praksis til støtte for disse temaer.

”Vi er glade for at have modtaget en guld-rating fra EcoVadis for femte år i træk. Det understreger, at vores kunder og partnere kan stole på vores bæredygtighedsoplysninger”, kommenterede Stuart Poore, EMEA-direktør for bæredygtighed og regeringsanliggender.

Canons forpligtelse til bæredygtighed stammer fra virksomhedens filosofi ”Kyosei”: at leve og arbejde sammen til fælles bedste, der sikrer, at Canon fungerer som en ansvarlig virksomhed i samfundet og begrænser miljøpåvirkning. Canon fortsætter med at overvåge og vurdere dets miljøpåvirkning for at identificere måder, hvorpå bæredygtighedspræstationerne kan forbedres på tværs af alle forretningsområder.

EcoVadis er en international anerkendt certificering indenfor CSR. EcoVadis er et uafhængigt CSR-vurderingsbureau, hvis unikke CSR-vurderingskriterierier dækker 190 kategorier, 150 lande og 21 CSR-indikatorer. Kriterierne er fastlagte ud fra internationale CSR-standarder, herunder Global Reporting Initiative, FN’s Global Compact og ISO 26000.