Canon løber afsted med fem 2019 EISA Awards

Søborg, torsdag, den 15. august 2019 – Canon Europa anerkendes i dag af etablerede, internationale fotojournalister som førende virksomhed i imaging-branchen, efter at European Imaging and Sound Association (EISA) hædrer Canon med fem prestigefyldte priser. 2019 EISA Awards tildeler priser til Canons EOS RP og RF- og EF-objektiver. Siden lanceringen af EOS R-systemet i september 2018 har Canon flyttet grænser indenfor fotografering og designet kamerahuse og objektiver, der giver både hobby- og professionelle fotografer muligheden for at udvide deres evner – og det afspejles i dette års priser.

Canon er stolt over at have fået tildelt følgende priser:

I flere årtier har Canon udviklet kernekomponenter til imaging-branchen og udnyttet intern forskning og udvikling til hele sit produktsortiment – fra spejlløse kameraer til EF-objektiver. EOS R-systemet er et resultat af både Canons ekspertise og tekniske viden, der er anvendt til at designe innovative og prisvindende produkter og udviklet i tråd med teknologiske fremskridt og feedback fra brugere. RF-objektivfatningens korte back focus og 54 mm store diameter har givet Canons ingeniører friheden til at skabe en ny generation af optisk udstyr, der giver en balance mellem højkvalitetsbilleder og avanceret ydeevne i et mere kompakt system.

Tidligere i år præsenterede Canon seks RF-objektiver, der lanceres i løbet af 2019 og en udvidet serie i 2020. EOS R-systemet forventes også at blive opdateret bl.a. med lydløs, hurtig og jævn autofokus og faste blænder.

"Canon har et mangeårigt renommé for at levere best-in-class produkter, der bygger på imagings tre kernekomponenter: objektiver, sensorer og processorer. Disse banebrydende produkter findes i hele vores portefølje – fra fotografi til cinema og broadcast – og det er vi utrolig stolte af," kommenterer Yuko Tanaka, Product Marketing Director hos Canon Europa. ”Disse EISA-priser bekræfter, at vi går 100% ind for at tilbyde alle vores kunder en enestående imaging-oplevelse. Vi er meget glade for, at EISA anerkender værdien af vores EOS R-system, vores kamerahuse og vores objektiver."

Canon vil fortsætte med at investere i det uovertrufne EOS-univers med en række kameraer og RF- og EF-objektiver for at sætte nye standarder for billedkvalitet, optisk excellence og ydeevne – samtidig med at virksomheden vil fortsætte med at imødekomme kundernes stadigt skiftende behov.

EISA Awards tildeles af et panel af anerkendte redaktører, der repræsenterer 60 prominente magasiner i 30 lande, og giver anerkendelse til de produkter, der kombinerer den mest avancerede teknologi og de mest attråværdige funktioner med en klasseførende ydeevne. EISA-dommerpanelet udtalte følgende om Canons prisvindende produkter:

EISA Standard Prime Lens 2019-2020: Canon RF 50mm F1.2L USM

Canon RF 50mm F1.2L USM er et standardobjektiv med en stor blænde, der ikke går på kompromis med kvaliteten og fremhæver den nye EOS RF-fatnings potentiale. Objektivet kombinerer en meget høj maksimal f/1.2-blænde med imponerende skarphed og gengiver smuk bokeh takket være dets blænde med 10 lameller. Den praktiske objektivkontrolring giver fotografen muligheden for at ændre optagelsesindstillinger. Den fine optik er designet til meget hyppig anvendelse og til udfordrende optagelsesforhold, samtidig med at objektivet leverer forbløffende resultater ved optagelse af en række forskellige motiver, herunder portrætter og bryllupsfotografering.

Læs mere her: https://www.canon.dk/lenses/canon-rf-50mm-f-1-2l-usm-lens/

EISA Standard Zoom Lens 2019-2020: Canon RF 24-105mm F4L IS USM

Dette højkvalitets-, allround-zoomobjektiv er den perfekte ledsager til hverdagens fotografering med Canons nye serie af fullframe, spejlløse EOS R-kameraer. Det byder på et ekstremt alsidigt zoområde, som dækker alt fra vidvinkel-landskaber til telefoto-portrætter, samtidig med at det leverer en ensartet og høj billedkvalitet ved alle blændeværdier og fokuseringsafstande. Canons Nano USM-fokusering giver lydløs og nøjagtig autofokus ved både  billed- og videooptagelse og komplementeres af en utrolig effektiv optisk billedstabilisering, som gør billederne skarpe, når man optager med lange lukkertider. Konstruktionen med robust vejrforsegling fuldender en imponerende og alsidig pakke.

Læs mere her: https://www.canon.dk/lenses/canon-rf-24-105mm-f-4l-is-usm-lens/

EISA Lens Innovation 2019-2020: Canon RF 28-70mm F2L USM

Canon RF 28-70mm F2L USM er det første standardzoomobjektiv til fullframe, spejlløse kameraer, der opretholder en fast blænde på f/2 ved samtlige brændvidder. Dette gør, at fotografer kan begrænse dybdeskarpheden til en grad, der hidtil kun var mulig med faste objektiver, og til at benytte hurtige lukkertider under svage lysforhold. Billedkvaliteten og skarpheden er fantastisk i hele zoomområdet, og USM (Ultrasonic Motor) giver hurtig og pålidelig autofokus. Objektivet er en imponerende fremvisning af, hvad man kan opnå med EOS R-fatningen.

Læs mere her: https://www.canon.dk/lenses/canon-rf-28-70mm-f-2l-usm-lens/

EISA Best Buy Full-Frame Camera 2019-2020: Canon EOS RP

Med EOS RP tilbyder Canon et prismæssigt overkommeligt kamera til dem, der for første gang køber et fullframe, spejlløst kamera. Med en sensor med 26,2 megapixel opløsning og den kraftfulde DIGIC 8-processor leverer det en enestående billedkvalitet. Det meget følsomme hybrid-autofokussystem med 4.779 punkter er endnu en af kameraets styrker og gør det muligt at opnå nøjagtig fokus i meget svagt lys. Det kompakte og lette hus kan bruges sammen med de nye, fremragende RF-objektiver samt alle eksisterende EOS EF- og EF-S-objektiver, når man benytter Canons EF-EOS R-objektivadapter. Det strømlinede brugerinterface og den vipbare LCD-touchscreenen gør det til et meget brugervenligt kamera.

Læs mere her: https://www.canon.dk/cameras/eos-rp/

EISA Super-Telephoto Prime Lens 2019-2020: Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Præcis som sin lillebror EF 400mm f/2.8L IS III USM benytter dette superteleobjektiv et helt nyt optisk design for at levere enestående billedkvalitet. Det er designet med magnesiumlegering og titan for at mindske objektivets vægt uden at gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. Den ultrasoniske motor giver ekstremt hurtig autofokus, mens den indbyggede billedstabiliseringsteknologi giver fotografen mulighed for at optage håndholdt med lukkertider, der er op til fire trin lavere end normalt. Takket være objektivets f/4-blænde kan det kombineres med Canon Extender EF 2.0x III, så man får en brændvidde på op til 1200mm, samtidig med at man opretholder autofokus.

Læs mere her: https://www.canon.dk/lenses/ef-600mm-f-4l-is-iii-usm/

Den officielle EISA Awards-ceremoni finder sted den 6. september 2019 i Berlin.

For mere information, besøg https://www.eisa.eu/