Canon styrker sin ikoniske serie af PowerShot G-kameraer med to nye højkvalitets-kompaktkameraer

Søborg, den 9. juli 2019 – Canons to nye kompaktkameraer med store sensorer leverer en harmonisk blanding af ydeevne og mobilitet. Med hurtig kontinuerlig optagelse og 4K-film (uden beskæring) kan både content creators, vloggere og hobbyfotografer vælge et af de nye Canon-kameraer og tage deres kreativitet og tekniske evner op på et højere niveau. PowerShot G5 X Mark II er et let, men kraftfuldt rejsekamera med et nyt 5x f/1.8-2.8-objektiv og en elektronisk søger, der popper op. PowerShot G7 X Mark III er udstyret med et 4,2x f/1.8-2.8-objektiv og et 3,5mm-mikrofonstik, som giver både imponerende billedkvalitet og knivskarp lyd.

PowerShot G5 X Mark II

PowerShot G7 X Mark III

Højkvalitets billedbehandling i et kompakt hus

Begge kameraer er udrustet med Canons kraftfulde DIGIC 8-billedprocessor, som giver enestående optagelsesevner i et kompakt kamera med en vægt på 340 (G5 X Mark II) og 304g (G7 X Mark III). Med en 20,1 Megapixel, 1,0-type stablet sensor leverer begge modeller en sensationel billedkvalitet og levende farver i både fotos og 4K-videoer. Kameraerne giver en stor fleksibilitet i efterredigeringsprocessen, da de begge benytter sig af CR3 RAW-formatet og har et stort dynamikområde, der er fuldt understøttet af Canon Digital Photo Professional (DPP) samt en anden tredjeparts udviklingssoftware.

PowerShot G5 X Mark II har et fremragende 5x zoomobjektiv og sammen med dets utroligt lysstærke f/1.8-2.8-blænde er modellen perfekt til at optage scener i svagt lys, hvilket gør det lettere at indfange flere forskellige motiver end før. PowerShot G7 X Mark III's 4.2x f/1.8-2.8-zoomobjektiv er designet specielt til vloggere, der filmer på forskellige locations og under forskellige optagelsesforhold, så de kan skyde videoer i høj opløsning uanset lysforholdene. Den snævre dybdeskarphed, der opnås ved hjælp af den store blænde, giver fotografer muligheden for at indfange motiver med utroligt skarpe detaljer og frembringe en smuk bokeh-effekt i professionelt udseende billeder.

Komplet kreativ kontrol fra auto til manuel

Øvede hobbyfotografer og vloggere kan bruge de nye kompaktkameraer til at få fuld kontrol over billedet i både auto- og manuel-programmerne. PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III er nemme at bruge, og deres brugervenlige menu-design er inspireret af Canons klasseførende EOS-kameraer. Med kontrol- og brugertilpasningsniveauer, som findes på digitale spejlreflekskameraer, kan man nemt forbedre ens tekniske færdigheder. Kontrolringen giver direkte adgang til de vigtigste indstillinger, så alle kan få glæde af mere ligetil betjening. PowerShot G5 X Mark II har en OLED elektronisk søger, der popper op, med 100% dækning og 2,36 mio. punkter, hvilket gør det nemmere at skabe kreative kompositioner. Touchscreenen, der kan vippes, giver en fortræffelig synsvidde på optagelser fra en lang række vinkler. Med PowerShot G7 X Mark III's touchscreen kan vloggere optage videoer og film med sig selv i fokus.

PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III opnår begge autofokus uden besvær. En nyttig AF+MF-funktion er inkorporeret i begge kameraer. Denne funktion kan justeres manuelt, selv efter at autofokus er slået til, som giver en nøjagtig optagelse af motiver. Et indbygget ND-filter leverer forbløffende billeder med levende farver, selv når man optager i skarpt lys.

Begge kameraer har høje kontinuerlige optagelseshastigheder på op til 20 billeder/sek., og en 30 billeder/sek. RAW Burst Mode, som sikrer, at selv de mest spontane øjeblikke kan indfanges. Disse unikke egenskaber gør PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III til et essentielt redskab for rejsefotografer og vloggere, der behøver et let og driftssikkert kamera.

Få dit indhold i 4K

Takket være kameraernes indbyggede digitale billedstabilisering kan begge fremstille stabile videoer, når der filmes på farten. HDR-filmfunktionen minimerer tab af detaljer, og det forbedrede dynamikområde gør at indholdet får et mere naturligt udseende. Billedhastigheden på op til 120 fps i Full HD skaber smukke slowmotion-billeder, hvilket er ideelt til vloggeres B-roll, mens den lodrette optagelsesmetode fremstiller videoer skræddersyet til sociale medier. Med automatiske indstillinger til filmoptagelse kan der fremstilles billeder med perfekt balanceret eksponering og høj kvalitet, så ens teknikker kan fintunes. Manuel kontrol af lukkertid, blænde og ISO er stadigvæk mulig, så videoentusiaster har også mulighed for at udvikle deres tekniske færdigheder.

Forbliv tilsluttet på farten

De to kameraers kompakte karakter og forbedrede tilslutningsmuligheder gør dem til perfekte ledsagere til vloggere og fotografer på farten. Med Wi-Fi- og Bluetooth-®itilslutning kan optagelserne sendes øjeblikkeligt til computeren, telefonen eller sociale medier, mens en livestreaming-funktion på PowerShot G7 X Mark III giver vloggere muligheden for at dele indhold live med deres følgere på sociale medier. PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III kan automatisk modtage GPS-koordinater for hvert billede, når de er tilsluttet en kompatibel mobilenhed, så fotografer lettere kan tagge deres billeder på sociale medier. Når kameraerne bruges sammen med en ekstern enhed, forenkler et clean HDMI-output til streaming og ekstern optagelse.

Besøg https://www.canon.dk/cameras/powershot-g5-x-mark-ii/ for mere information om Canons PowerShot G5 X Mark II og https://www.canon.dk/cameras/powershot-g7-x-mark-iii/ for mere information om PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III – Vigtigste egenskaber (fælles):

 • Ny, 20,1 Megapixel stablet sensor af 1,0-typen
 • DIGIC 8
 • 4K-film (ingen beskæring)
 • 120 fps Full HD-film
 • 20 billeder/sek. i kontinuerlig optagelsesmetode og 30 billeder/sek. i RAW Burst Mode
 • Wi-Fi- og Bluetooth®-tilslutning
 • Letvægtskameraer, der passer i en jakkelomme

PowerShot G5 X Mark II – Vigtigste egenskaber:

 • Nyt 5x f/1.8-2.8-zoomobjektiv
 • Elektronisk søger, der popper op

PowerShot G7 X Mark III – Vigtigste egenskaber:

 • 4.2x f/1.8-2.8-zoomobjektiv
 • Livestreaming
 • Mikrofonindgang


i Ordet og mærket Bluetooth® samt logoer er registrerede varemærker, som tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og virksomhedsnavne tilhører deres respektive ejere.