Nyt RF 24-240mm F4-6.3 IS USM fra Canon - et alsidigt og kompakt 10x zoomobjektiv til EOS R-systemet

Søborg, den 9. juli 2019 – Canon Europa udvider i dag virksomhedens serie af RF-objektiver med det nye RF 24-240mm F4-6.3 IS USM – et objektiv til kreative hobbyfotografer, der ønsker at prøve kræfter af med EOS R-systemet. Det kompakte objektiv er testet og godkendt af den anerkendte Canon-ambassadør og action-fotograf Richard Walch og byder på et væld af kreative muligheder med dets 24-240mm 10x zoomområde, som er i stand til at optage exceptionelle fullframe-billeder. Objektivet er alsidigt og særligt tiltænkt fotografer inden for rejsefotografering. Objektivet tilbyder alt fra vidvinkelbilleder til telefoto-closeups i forbløffende kvalitet.

RF 24-240mm F4-6.3 IS USM med Canon EOS RP

RF 24-240mm F4-6.3 IS USM har den største zoom område i sin klasse og er – efter lanceringen af RF 85mm F1.2L USM i februar – det andet af seks objektiver med RF-fatning, som Canon lancerer i 2019. Alle seks RF-objektiver vil tilbyde utrolig god kvalitet og alsidighed til dem, der ønsker at få det perfekte billede med EOS R-systemet.

Imponerende fullframe-zoom til en overkommelig pris

Med sine 750g er det kompakte RF 24-240mm F4-6.3 IS USM utrolig let i forhold til objektivets brændvidde, og med objektives 10x zoom er der rig mulighed for at anvende mange forskellige brændvidder. Objektivets 24mm-vidvinkel er ideel til gruppebilleder, landskabs- og byfotografering, mens dets 240mm-telefoto er velegnet til sport, arrangementer, dyreliv og mennesker fra mellemlang afstand. For at øge brugervenligheden er der en fokus-/kontrolring og en låsbar zoomring med 100° rotation som giver en direkte og nøjagtig kontrol.

Exceptionel billedkvalitet med AF og stabilisering

Med sin fem-trins billedstabilisering er RF 24-240mm F4-6.3 IS USM det første fullframe-objektiv med Dynamic IS, som giver en fantastisk stabilitet ved håndholdte optagelser – selv ved meget lave lukkertider. Det gør det muligt at skyde krystalklare billeder selv ved svagt lys og få stabile fotos. Ved filmoptagelser kan man justere blænde i 1/8-trin. Med en Nano USM-autofokus, som kombinerer fordelene ved STM og USM af ringtypen og Dual Pixel CMOS AF, er objektivet hurtigt, støjsvagt og stabilt til videoer, så fotografer kan få fantastiske filmoptagelser.

Luksus fremtoning – et perfekt match med EOS R-systemet

RF 24-240mm F4-6.3 IS USM og Canons letteste fullframe, spejlløse kamera – EOS RP – er et perfekt makkerpar. EOS R-systemet, som Canon lancerede i september 2018, byder på enestående optisk ydeevne, verdens hurtigste autofokus1 og hurtigere kommunikation mellem kamera og objektiv takket være den nyudviklede RF-fatning. Hurtig ydeevne, fremragende ergonomi og kompromisløs billedkvalitet er kernen i EOS R-systemet, og det samme gælder dette objektiv.

Canon-ambassadør og action-/sportsfotograf Richard Walch har netop afsluttet en 12-dages lang rejse ved den norske kyst fra Bergen til Kirkenes. Han havde det nye RF 24-240mm F4-6.3 IS USM med i sin kamerataske. Han fortæller:

"Jeg tog objektivet med på min rejse for at teste, hvad det kunne klare. Min mission var at finde kontrasynspunktet: land til vand og vand til land. Jeg ville bruge det meget alsidige objektiv for at være sikker på, at jeg kunne optage alle flygtige motiver på min rejse. Norges naturlige skønhed er forbløffende – og når du befinder dig et så storslået sted, føler du dig tvunget til at give noget igen og optage enestående billeder af landskabet. Objektivet er perfekt som rejseobjektiv og et ideelt valg for fotografer, der netop er begyndt at bruge EOS R-systemet – det er kompakt og let, men det går ikke på kompromis med kvaliteten. Et fantastisk valg, hvis du er på udkig efter et alt-i-ét-objektiv. Til de fotografer, der ønsker at flytte deres kreative grænser på farten, anbefaler jeg varmt RF 24-240mm F4-6.3 IS USM.”

For produktinformation om RF 24-240mm F4-6.3 IS USM, besøg:
https://www.canon.dk/lenses/rf-24-240mm-f4-6-3-is-usm/

RF 24-240mm F4-6.3 IS USM – Vigtigste egenskaber:

  • 24-240mm zoomområde
  • 5-trins IS med Dynamic IS
  • Asfæriske og Ultra-low Dispersion (UD)-linseelementer og Super Spectra Coating
  • Cirkulær f/4-6.3-blænde med 7 lameller
  • Nano USM Autofokus
  • Fokusring/kontrolring, der kan indstilles
  • Bygget i DLO-profil og Electronic Distortion Correction


1 Information korrekt på tidspunktet for lanceringen (5. september 2018) og baseret på test af tilgængelige fullframe-, spejlløse kameraer.

Yderligere oplysninger