Canon lancerer tre nye bærbare projektorer

Søborg, den 25. juni 2019 – Canon annoncerer i dag udvidelsen af virksomhedens bærbare projektorer med tre nye lampebaserede modeller med høj lysstyrke og lave vedligeholdelseskrav – LV-WU360, LV-WX370 og LV-X350. Modellerne har en innovativ lampeenhed, en exceptionel lang levetid for bærbare projektorer og er designet til at mindske virksomheders og uddannelsesinstitutioners samlede ejeromkostninger. De gengiver billeder i en høj lysstyrke og har forbedrede tilslutningsmuligheder, så der opnås kraftfuld optisk ydeevne.

Canon LV-WU360, LV-WX370 og LV-X350

Kompakt men kraftfuld

Med en vægt på 3,3 kg understøtter Canons udvidede portefølje af projektorer behovet for hyppigt, at skulle flytte enhederne. De lette men effektive modeller frembringer mellem 3500 og 3700 lumen i lysstyrke, hvilket betyder, at de leverer levende billeder under alle lysforhold. Ved hjælp af tre LCD-paneler fremstiller modellerne varme og virkelighedstro 10-bit farver samt dyb sort, som skaber detaljerede billeder og fjerner farveopdeling. LCD-projektorer har ry for at fremstille gitterlinjer, men både LV-WU360 og LV-WX370 anvender et mikrolinseelement, som booster lysets styrke og gør gitterlinjer stort set usynlige.

De kan desuden bruges i både små og store mødelokaler på baggrund af deres projektionsområde på 30” til 300". På trods af enhedernes kompakte størrelse har de en række billedjusteringsmuligheder, der forenkler opsætning og sikrer perfekt geometri i de projekterede billeder. For at finjustere billedet når projektorerne er installeret i en vinkel eller 'off akse' i eksempelvis små rum, har projektorerne automatisk keystone-korrektion, så keystone-effekten hurtigt udbredes. Den manuelle indstilling giver fire-hjørners keystone-korrektion, som giver endnu finere justering. Både LV-WX370 og LV-X350 gør brug af geometrijustering for at sikre, at billederne beholder den ønskede form, når man projekterer på konkave eller konvekse skærme og overflader.

Designet til alsidig brug

LV-WU360, LV-WX370 og LV-X350 producerer alle opløsninger i henholdsvis WUXGA (1920 x 1200 pixels), WXGA (1280 x 800 pixels) og XGA (1024 x 768), hvilket er ideelt for alle budgetter og IT-infrastrukturer. LV-WU360 er Canons første bærbare model med WUXGA-opløsning, der giver en uovertruffen visuel oplevelse med skarpe billeder, skarp tekst og bedre grafik. Med et stort udvalg af tilslutningsmuligheder som LAN, to forskellige USB-porte og to HDMI-porte kan modellerne anvendes til at fremvise en stor variation af indhold med et forenklet setup. Projektorernes 10 W-højttaler gør det nu også muligt at afspille lyd direkte fra enheden uden behov for ekstra udstyr. For endnu større mobilitet har alle tre projektorer en standard, hurtig og øjeblikkelig kølefunktion, hvormed enheden kan slukkes og pakkes ned med det samme for at blive transporteret videre til næste sted.

Langtidsholdbar projektor der kræver et minimum af vedligeholdelse

Modellerne kræver utrolig lidt vedligeholdelse takket være den robuste filtersammensætning og lampens levetid på 20.000 timer, hvormed modellerne har den samme lange levetid som ved laserprojektorer, dog til en brøkdel af prisen. Ved behov for reservedele eller reparationer gør projektorens intuitive design det nemt at komme til alle dele, selv når den er monteret i loftet. Ligeledes er LCD-panelerne nu fremstillet af ikke-organiske materialer for at mindske vedligeholdelseskrav. Den udvidede serie er udrustet med en nydesignet lampeenhed med et forbedret styresystem for at øge strømforsyningseffekten og reducere energiforbruget.

For at give ro i sindet har LV-WU360, LV-WX370 og LV-X350 alle en treårs return-to-base garanti, og en gratis lampe erstatning, som giver op til tre gratis udskiftninger af lampen inden for en treårsperiode, skulle der opstå en fejl (registrering er påkrævet) for at reducere de samlede omkostninger.

Vejl. pris inkl. moms:

Multimedia Projector LV-WU360, DKK 8.950,-

Multimedia Projector LV-WX370, DKK 5.970,-

Multimedia Projector LV-X350, DKK 5590,-

For mere information om LV-WU360, LV-WX370 og LV-X350 besøg:

https://www.canon.dk/projectors/lv-wu360-lv-wx370-lv-x350/
eller https://www.canon.dk/projectors/