Canon opfordrer spirende unge fotografer til at dyrke og udvikle deres talent på Visa Pour L’Image

Inden verdens førende fotofestival, Visa Pour L’Image, løber af stablen, gør Canon et stort opråb til alle håbefulde fotografer. Virksomheden inviterer nemlig 200 studerende til en tredages udviklingsworkshop – med alt betalt, hvor de vil få muligheden for at udvikle deres fotografiske evner og netværke med dygtige branchefolk.

"Vi tror på entusiasme for fotografering og vigtigheden af dette arbejdsområde. Derfor vil vi gerne give studerende muligheden for at deltage i denne udstilling, der er centrum for verdens fremtrædende fotojournalisme. Vi håber, at workshoppen vil fungere som et springbræt for de talentfulde, unge fotografer, så de kan tage det næste skridt i deres karriere," kommenterer Jenni Lindström, marketingdirektør hos Canon Nordic. 

På baggrund af alle ansøgninger udvælger Canon en gruppe på 200 studerende fra hele Europa og tilbyder dem muligheden for at deltage i Visa Pour L’Image – et af fotobranchens vigtigste årlige arrangementer. De studerende vil kunne udvikle deres færdigheder sammen med dygtige branchefolk, netværke og få deres portefølje evalueret af fotoredaktører og Canon-ambassadører.

I foto-regi er Visa Pour L’Image en enestående mulighed for at udveksle kreative idéer, udvikle nye relationer og opleve professionelle fotografer videreformidle sine visuelle journalistiske-knowhow til den næste generation gennem fængslende forelæsninger og seminarer. 

"For tredje år i træk har Canon Europa sammensat denne lærerige workshop, som er helt gratis for deltagerne. I løbet af tre dage vil de studerende kunne udfordre deres kundskaber inden for fotografering sammen med kyndige branchefolk, der vil dele deres bedste tips og tricks og slutte af med en paneldebat," fortæller Jenni Lindström.

Visa Pour L’Image-fotofestivalen finder sted i september i den franske by Perpignan. I år afholdes arrangementet for 31. gang. Canon begyndte at støtte festivalen i 1990 og har været dens hovedsponsor siden 2005.

Ansøgningskrav

Den 17. maj vil alle ansøgninger være gennemset. De heldige studerende, der er udvalgt til at deltage i workshoppen, får besked af deres lokale Canon-organisation den 20. maj.

  • Du skal være mellem 18 og 27 år.
  • Du skal indsende din portefølje (mellem 18. marts og 10. maj).
  • Du skal indsende én eller to historier (som består af op til 20 billeder per historie med dertilhørende synopsis eller projektbeskrivelse skrevet på engelsk).
  • Du skal medsende en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at deltage i workshoppen.
  • Hvis det er muligt, må du gerne medsende en kort beskrivelse af dig skrevet af din(e) lærer(e).

Klik her, hvis du vil vide mere om foto-workshoppen.

Klik her, hvis du vil læse mere om Visa Pour L'Image.