Opdag nye muligheder med Canon på FESPA 2019

På FESPA 2019 giver Canon besøgende muligheden for at udforske og lade sig inspirere af kreative løsninger, som kan være med til at vækste deres forretning. Canon vil demonstrere, hvordan forbedret driftseffektivitet og højkvalitets-applikationer kan hjælpe med at udvikle forretningen og give adgang til nye markeder.

Den nye Océ Arizona 1300 Series vil blive demonstreret på FESPA 2019

Canon vil fremvise en række storformatapplikationer for at illustrere prints følelsesmæssige styrke

Canon vil inspirere med digitale storformatprint- og automatiserede workflow-løsninger, herunder den succesrige serie af Océ Arizona-flatbed-printere og den banebrydende Océ Colorado-printer med Canon UVgel-teknologi. 

Den nye Océ Arizona 1300 serie bliver fremvist for første gang på et internationalt event siden dens lancering i februar 2019, og besøgende vil kunne overvære live-demonstrationer af flatbed-printeren. Océ Arizona 1380 GT-modellen, der også fremvises på FESPA 2019, vil vise kunder, hvordan teknologien gør dem i stand til at fremstille et endnu større udvalg af applikationer på stort set alle rigide eller fleksible medier. Den nye printer vil blive demonstreret sammen med den innovative software-løsning Océ Arizona Xpert, der forenkler og automatiserer komplekse printjob, herunder dobbeltsidede applikationer og applikationer med flere lag. 

Kunder kan også udforske et udvalg af strukturerede applikationer, der vil blive printet vha. Océ Touchstone, en løsning, der hjælper flatbed-kunder med at levere værdifulde applikationer på en driftssikker og omkostningseffektiv måde. Der vil bl.a. blive fremstillet print på strukturerede overflader, prægninger, metallisk tryk og fremhævet skrift på standen.

Endvidere kan besøgende stifte bekendtskab med Océ Arizona 6170 med High Flow Vacuum (HFV). HFV-teknologien holder vanskelige og porøse medier som bølgepap og krydsfiner på plads på printeren, hvilket mindsker behovet for manuel indblanding fra en operatør og sikrer nøjagtig registrering til fremstilling af førsteklasses print. Evnen til at printe effektivt på rigide medier giver kunder mulighed for at diversificere sig med andre applikationer som emballage, industrielle applikationer og boligindretning. Océ Arizona 6170 med HFV vil printe POS-displays og foldet pap på FESPA 2019. Med fremvisningen af komplette end-to-end-løsninger, herunder Océ ProCut, kan kunder, der er interesserede i at optimere driftseffektiviteten, opleve Canons næste strategiske skridt inden for automatisering.

Med sin rulle-til-rulle-teknologi vil Océ Colorado 1640-printeren med Canon UVgel-teknologi blive fremvist i et automatiseret print & cut-workflow med en inline-løsning fra Canon-partner Fotoba, og man vil kunne se øjeblikkeligt tørt output blive fremført til skæreenheden uden manuel indblanding, hvorefter de beskårede print bliver stablet – klar til at blive sendt med det samme. Efter sidste års demonstration af denne løsning har Canon arbejdet tæt sammen med kunder og Fotoba for at optimere produktet til high volume-produktionsmiljøer. Løsningen vil være kommercielt tilgængelig fra og med messens åbningsdag, den 14. maj. 

24"-storformatprinteren imagePROGRAF PRO-2000 vil ligeledes blive fremvist på Canon-standen og fremstille kunsttryk og fotoprint, samt udendørs applikationer, som for eksempel bannere, vha. vandbestandige medier. Dermed kan kunder udvide deres produktudbud og tilbyde print, der kan klare våde vejromstændigheder i op til seks måneder, perfekt til kortvarige, sæsonbestemte kampagner.

Hver time vil alle Canon-løsninger blive demonstreret live, og messens besøgende vil kunne bevidne, hvilke produktivitetsforbedringer og alsidige applikationsmuligheder virksomhedens portefølje tilbyder. 

Canon workflow- og applikationseksperter vil være til rådighed under hele FESPA 2019 for at vise kunder, hvordan de kan forbedre effektiviteten og differentiere deres udbud med nye produkter og innovative forretningsmodeller. Find os på vores stand B5, 14.-17. maj 2019 i München, Tyskland.

Canon Danmark på FESPA

Der vil være dansk repræsentation alle dage på FESPA, så der vil være rig mulighed for at få en snak over en kop kaffe og en inspirerende gennemgang af den spændende stand. Book et møde, få en gennemgang af Canon standen og modtag en gratis billet til FESPA 2019 her: www.canon.dk/fespa.

Næring til nye muligheder

På FESPA 2019 vil Canon fremvise en række storformatapplikationer for at illustrere prints følelsesmæssige styrke og for at demonstrere, hvordan print kan være en alternativ kanal til digitale medier og give kunder en ensartet brand-oplevelse. Besøgende på standen vil kunne opleve en kampagne for 'Speed', en coffee table book med livstilsbilleder taget af Horst A. Friedrichs og fremstillet digitalt vha. Océ ProStream 1000-baneprinteren. 

I en simulering af en lille boghandel vil besøgende kunne udforske et bredt spektrum af kampagnemateriale og butiksindretning, er designet til at optimere kundens følelsesmæssige engagement med produktet. De printede 'Speed'-applikationer omfatter reklameposters, metal, canvas, træ, fotoprint, kunsttryk, gulv- og vinduesgrafik samt POS-displays. Applikationerne viser, hvordan brand-ejere kan anvende storformatprint til at styrke det følelsesmæssige engagement, engagere kunder, forbedre kundefastholdelse og øge responsraterne. 

Hans Dalmeijer, produktchef hos Canon Danmark, kommenterer: "På FESPA 2019 vil vi vise de besøgende, hvordan Canon understøtter både printleverandørers, kunders og brand-ejeres visioner. Vores storformat-, rulle-til-rulle-, flatbed- og workflow-løsninger hjælper printleverandører med at opnå optimal drift, levere ensartet kvalitet og byde på nye spændende applikationsmuligheder. Ved at investere i en driftssikker løsning kan de lægge fokus og energi på at skabe værdi for deres kunder – og dermed bane vejen til en bæredygtig vækst." 

Klik her, for at læse mere om Canon på FESPA.