Øget produktion og effektivitet er i fokus med Canons nye Arizona 1300 flatbedprinter LED serie

Canon Europa har lanceret en ny serie af Arizona 1300 flatbedprintere, der hærder med LED, som henvender sig til mellemvolumesegmentet samt til produktion af skilte og andet grafisk displaymateriale. Målet med de nye modeller er at hjælpe kunderne til øget produktion og effektivitet, blandt andet gennem et større udbud af printapplikationer.

Kunderne kan printe både mere, smartere og hurtigere med de nye Arizona 1300 printere.

Arizona 1300 serien består af 3 GT og 3 større XT-modeller.

Den nye Arizona 1300 serie er især velegnet til kunder med et årligt printbehov på op til 15,000 m² og tilbyder printhastigheder på op til 52.8 m² I timen. I alt er der tale om 6 nye modeller, der alle byder på et helt nyt produktdesign, som både gør dem nemmere at betjene og mere pålidelige. Der er tale om 3 GT modeller - Arizona 1340 GT, 1360 GT og 1380 GT - med et printareal på 1.25 x 2.5 meter samt 3 XT modeller - Arizona 1340 XT, 1360 XT og 1380 XT - med et printareal på 2.5 x 3.08 meter.

De 6 modeller er udviklet med henblik på at opfylde behovene hos de kunder, der er parate til at opgradere deres første flatbed- eller hybridprinter og som både ønsker en mere effektiv produktionsplatform med maksimal driftstid og højere grad af fleksibilitet med henblik på at kunne benytte en bredere palet af såvel medier som applikationer.

Nye løsninger til maksimal produktivitet

Netop med henblik på at maksimere driftstiden er Arizona 1300 modellerne de første flatbedprintere, som leveres med LED-hærdning. Det giver kunderne mulighed for at printe direkte fra standby mode uden at skulle vente på, at UV-lamperne varmes op.

Den nye serie introducerer endvidere Arizona Xpert. Det er en innovative softwareløsning, som forenkler og automatiserer komplekse printjob, inklusive multi-layered og duplex applikationer, hvilket betyder, at printfilerne er klar på et øjeblik. Denne intuitive software gemmer endvidere de printklare filer med henblik på senere genoptryk.

Desuden kan nævnes, at de nye modeller ligeledes er de første Canon flatbedprodukter, der rummer Remote Service for maksimal driftstid og løbende teknisk support. Med dette værktøj er kunderne bedre i stand til at overvåge såvel forbrugsstoffer som printmængde, hvilket gør det muligt at udforme skræddersyede servicekontrakter, der helt specifikt bygger på den enkelte kundes behov.

Udviklet til ethvert applikationsbehov

LED hærdningsteknologien i Arizona 1300 serien giver alle printudbydere mulighed for at arbejde med et bredere sortiment af printapplikationer på næsten enhver tænkelig form for såvel faste som fleksible medier, herunder krævende medier såsom canvas, træ, fliser eller glas. Det LED UV-blæk, der benyttes i de nye printermodeller, er UL GREENGUARD Gold certificeret, hvilket betyder, at print helt sikkert og uden nogen form for sundhedsfare kan benyttes indendørs. Det vil sige også på både skoler, hospitaler og i detailhandelen.

Canon er den eneste leverandør af flatbedprintere, der kan tilbyde såvel konventionel hærdning som LED hærdning med henblik på at tilbyde kunderne maksimal fleksibilitet. Sammen med eksempelvis Light Cyan (LC), Light Magenta (LM), lak samt hvidt blæk, der kan fås som tilbehør, er de nye flatbedprintere klar til at understøtte kunderne i ønsket om at kunne tilføre merværdi til et printjob, lige som maksimal printkvalitet kan sikres, også når det gælder print af kritiske foto- eller kunstopgaver.

For de kunder, der yderligere ønsker at differentiere deres printsortiment, kan nævnes, at Arizona 1300 serien ligeledes kan benyttes sammen med Touchstone Textured Printing Solution, som forbedrer print med tekstureffekt, lige som de kan forsynes med en enhed, der supporterer rullemedier.

Fra ét enkelt produkt til en hel portefølje

“Vores flatbed kunder møder dagligt de samme to udfordringer - nemlig behovet for at kunne øge produktiviteten og behovet for at kunne øge deres indtjening ved at kunne tilbyde nye former for print. Med lanceringen af den nye Arizona 1300 serie forbedrer vi helt klart muligheden for at opfylde disse behov i én og same printer. Gennem mere end 11 år har vores udviklingsafdeling været helt på forkant med kundernes ønsker om produktivitet, kvalitet, fleksibilitet, automatisering samt ikke mindst driftsøkonomi.

Med denne nye serie beviser Canon, at der til stadighed er plads til og mulighed for at udvikle holistiske løsninger til et stadig mere krævende marked. Det gør vi blandt andet ved i videst mulige omfang at strømline alle aspekter af produktionen lige fra klargøring af printfiler til løbende drift og vedligehold. Vi glæder os til at levere de nye modeller, der er med til at understrege vores transformation fra en producent med kun et enkelt flatbedprodukt i 2007 til en leverandør af en hel portefølje af flatbedløsninger”, siger Hans Dalmeijer produktchef hos Canon Danmark.

Arizona 1300 serien produceres på den nyligt udvidede Canon flatbedfabrik i Poing i Germany og er klar til levering i løbet af januar.