Canon klar med full-frame flagskibet Cinema EOS C700 FF

Søborg den 28. marts 2018: Canon Europa har lanceret et nyt full-frame flagskib i Cinema EOS serien, nemlig C700 FF. Takket være en nyudviklet Canon CMOS sensor på 38.1 mm. x 20.1 mm. kan det nye videokamera optage i en kvalitet helt op til 5.9K, hvilket betyder ultimativ kreativ frihed og kvalitet. EOS C700 FF understøtter endvidere multi-format optagelse med EF, PL og anamorphe objektiver, lige som det sammen med EF objektivserien er muligt at anvende Canons innovative Dual Pixel CMOS autofokussystem, der især kommer til sin ret ved full-frame optagelse.

Canon EOS C700 FF

Ny sensor teknologi og optageformater
Den nyudviklede full-frame CMOS sensor på 38.1 mm. x 20.1 mm. er designet specielt til high-end produktion og gør det muligt at lave filmlignende optagelser med hidtil uset lavt støjniveau, helt naturlige hudtoner, lille dybdeskarphed og et imponerende dynamikomfang på 15 blændetrin. Det sikrer maksimal kreativ frihed og fleksibilitet i grading og post-produktion. Den nyudviklede sensor gør det endvidere muligt at eksperimentere med og afprøve andre sensorformater såsom Super 35 mm. og Super 16 mm. Det kan ske i såvel ProRes som i XF-AVC (lagret på CFast kort) og i Canons ukomprimerede Cinema RAW format.

Ved at anvende det dedikerede CODEX CDX-36150 kan EOS C700 FF optage i 5.9k 12/10-bit RAW, 4K og 2K RAW 12-bit samt ProRes 4K. Ved highspeed optagelse kan der arbejdes i op til 60 fps (5.9K), 72fps (4K crop) samt op til 168 fps (2K crop). Ved at benytte 5.9K oversampling er det endda muligt at opnå en højere 4K og 2K kvalitet med reduceret moiré og støj.

Objektivmuligheder og design
C700 FF kan leveres både med EF lock & PL mount, der naturligvis er kompatible med Canons omfattende serie af EF samt Cinema objektiver, og takket være en sensorhøjde på 20.1 mm. kan C700 FF endvidere benyttes sammen med anamorphe objektiver. Canons EF objektivsystem udnytter i øvrigt det store sensorformat fuldt ud, ligesom Canons innovative Dual Pixel CMOS autofokussystem sikrer perfekt fokusering ved at låse sig fast på og tracke objekter i bevægelse. Det er en essentiel funktion ved optagelse i høj opløsning.

EOS C700 FF er naturligvis kompatibel med eksisterende Canon EOS C700 tilbehør, inklusive EVF-V70 søger, MO-4E/ MO-4P B4 mountadapter og OU-700 fjernbetjeningsenhed.

Nøglefunktioner C700 FF:

  • 5.9K full-frame CMOS Sensor.
  • Dynamikområde på 15 blændetrin.
  • Flere sensorformater, herunder full-frame, Super 35 mm. og Super 16 mm.
  • Dual Pixel CMOS autofokussystem sammen med Canon EF objektivmount.
  • Understøtter flere optageformater, herunder Canon Cinema RAW, ProRes og XF-AVC.

Yderligere oplysninger