Canon sponserer VM i ishockey i Danmark

SØBORG, den 20. februar 2018 – Canon Danmark er stolte over at kunne annoncere, at vi i år er sponsorer for verdenseventet ”IIHF Ishockey VM 2018”. Canon Danmark vil være en stærk samarbejdspartner, når en af verdens største events for første gang nogensinde kommer til Danmark til maj.

En af verdens største sportsevent besøger Danmark fra den 4. til den 20. maj, når de 16 bedste ishockey-hold tørner sammen i Herning og København for at afgøre, hvem der kan kalde sig verdensmester 2018.
Canon er selvfølgelig klar på sidelinjen som sponsor af verdensbegivenheden.

 

Gennem de sidste par år har vi engageret os i adskillige sportsevents - internationalt ved VM i Rugby 2019 og lokalt ved sponsorater af FC København og FC Midtjylland.

”Vi ser kombinationen af Canon og sport som to størrelser, der hænger tæt sammen. Canon brænder for at fortælle historier gennem video og billeder – et VM i Ishockey på dansk jord er en historie, der bare skal fortælles”, fastslår Marketingdirektør for Canon Danmark, Thomas Kronbo.
VM i Ishockey bliver et tilløbsstykke, som kommer til at engagere hele Danmarks befolkning på tværs af hele landet. Netop den balancerede og det brede geografiske fokus, som IIHF har udvist ved at placere turneringen både i øst og vest spillede en afgørende rolle for beslutningen om at sponsorere verdenseventen.

”Canon har altid haft en stærk repræsentation af B2B-forretningen i Herning, så det faktum at Danmark spiller deres gruppekampe i Herning var bestemt et plus, da beslutningen af sponsoratet skulle tages. København og Herning er begge helt afgørende områder for vores forretning. Derfor giver det rigtig god mening at bakke op om eventen”, forklarer Thomas Kronbo.
 

På arrangørsiden står selskabet Ishockey VM 2018, og her fortæller Salg-og marketingdirektør Maja Grimnitz.
”Canon er et brand og firma, som er kendt for at levere på allerhøjeste niveau, og til VM hylder vi sportens ypperste udøvere. Derfor ser vi Ishockey VM 2018 og Canon som en perfekt match mellem to parter, der stræber efter perfektion. Vi er stolte over, at Canon har valgt at indtræde som partner, og ser enormt meget frem til samarbejdet”, udtaler Maja Grimnitz.
Som ved andre store sportsevents vil Canon naturligvis også være på pletten med support til de mange professionelle Canon-fotografer, som kommer for at fortælle og dokumentere de 16 holds kamp om trofæet og prestigen af en VM-sejr. Der bliver oprettet en

Canon Professional Service-tjeneste, både i Herning og København, som kan assistere fotograferne med udstyr og service.
”Til en begivenhed som denne kommer der fantastiske sportsfotografer, som vi gerne vil sikre har adgang til det bedste udstyr. Vi lever for historier og har tradition for at være det foretrukne værktøj til at fortælle sportens og ishockeyens historie. Derfor skal fotograferne til denne event naturligvis også have de bedste vilkår. Vores nyligt introducerede tagline hedder ”Live for the story_”, og vi vil sikre, at fotograferne, der lever for at fortælle historien om Ishockey VM 2018, har perfekte forhold”, afslutter Thomas Kronbo.
 
Canon glæder sig stort til at være en del af dette event og kunne bidrage til et uforligneligt VM på dansk jord gennem vores produkter, viden og passion for at fortælle de historier, som er derude og venter på at blive fortalt.
 
For yderligere information kontakt:
Jakob M. Bové, PR & SoMe Specialist hos Canon Danmark.
Mail: Jmb@canon.dk
Mobil: +45 4049 9664
 
Om IIHF VM 2018
IIHF Ishockey VM 2018 afholdes i Danmark, hvor Jyske Bank Boxen i Herning og Royal Arena i København lægger is til de 64 kampe. Eventet afholdes fra den 4. til den 20. maj 2018 med deltagelse af de 16 bedste ishockeynationer i verden. Danmark har siden 2003 hvert år været kvalificeret til at spille med i A-VM. IIHF VM 2018 er blandt verdens største sportsevents og broadcastes i 165 lande til mere end 1,3 milliarder seere