PIXMA til hjemmekontoret: Canon lancerer de nye 4-i-1-printere PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550

Søborg, den 21. august 2017 – Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, lancerer i dag to nye 4-i-1 PIXMA-printere, som giver øget produktivitet, flere tilslutningsmuligheder og muligheden for enkelt at printe, kopiere, scanne og faxe fra hjemmekontoret. Serien af PIXMA-printere til hjemmekontoret er perfekt til dem, der arbejder hjemmefra, og giver en fleksibilitet og funktionalitet, der dækker samtlige professionelle printbehov.

PIXMA TR7550

PIXMA TR8550

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 kommer med helt nye nøglefunktioner til at fremme distancearbejde, herunder en 20-arks automatisk dokumentfremfører (ADF), Auto Duplex Printing (Automatisk dobbeltsidet print), Bluetooth Low Energy (BLE)1, store touchscreens og et forbedret brugerinterface. Den nye kompakte størrelse gør, at brugere får mere plads til at arbejde på, uden at de behøver gå på kompromis med funktionalitet eller kvaliteten af deres print.

Hjemmearbejde gjort enkel

Med det forbedrede brugerinterface kan medarbejdere få det meste ud af de nye printeres funktioner ved enkelt at navigere gennem menuerne og indstillingerne. PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har større touchscreens, på hhv. 3,0" og 4,3", og frontpanelet kan vippes, så det passer til brugerens synsvinkel. Den store skærm gør det meget enklere at betjene de forskellige funktioner – dette er perfekt, hvis printeren bruges regelmæssigt i løbet af en arbejdsdag. 

Brugere kan øge produktiviteten vha. Auto Duplex Print-funktionen, hvilket betyder, at PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 automatisk printer dobbeltsidede dokumenter ved et enkelt tryk på en knap. Dette sparer både tid og papir. Printerne byder desuden på tovejs-papirfremføring, hvilket gør det muligt at printe fra både printernes bagside2 og forside3, og at man kan fremføre forskellige papirformater samtidig. Der kan være op til 100 ark almindeligt papir4 i hver bakke, så med en papirkapacitet på op til 200 almindelige A4-sider kan man printe store dokumenter, uden behov for at påfylde papir.

Document Removal Reminder-funktionen advarer brugeren, når et scannet dokument er efterladt i scanneren, og sikrer, at brugere aldrig vil glemme noget vigtigt dokument længere. For enkel håndtering af filer sørger den 20-arks automatiske dokumentfremfører for, at brugere kan scanne større dokumenter i en og samme arbejdsgang, så de kan spare dyrebar tid.

Forbliv forbundet derhjemme

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har begge Wi-Fi-tilslutning og giver brugere endnu mere fleksibilitet, så de kan printe trådløst fra deres smartphone, tablet eller laptop. Begge printere understøttes af PIXMA Cloud, så medarbejdere kan printe og scanne5 dokumenter fra og til online-tjenester som Google Drev, Evernote og Dropbox for hurtigere fremstilling af print og enklere deling. Brugere kan få adgang til og gemme filer vha. PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-app'en eller printerens skærm, hvilket gør det let at arbejde fra hjemmekontoret. Med Smartphone Capture and Copy-funktionen, som man får adgang til fra Canon PRINT-app'en, kan brugere tage et billede af en papirkopi med deres smartphone og konvertere det direkte til en digital kopi på deres enhed. 

Til de brugere, som ønsker at få endnu mere ud af deres printere, tilbyder PIXMA TR8550 muligheden for tilslutningen via et Ethernet-kabel, så printeren kan tilsluttes et helt netværk, og brugere på et hvilket som helst tidspunkt kan printe og scanne fra flere printere. PIXMA TR8550 har den ekstra fordel at have et indbygget SD-kortslot, hvilket giver brugere fleksibiliteten til at scanne og printe direkte til og fra SD-kort, uden at de behøver oprette forbindelse til nogen anden enhed. 

Det nye sortiment omfatter den helt nye BLE-funktion, så man kan have en konstant forbindelse mellem enhver kompatibel mobil enhed og printer. Brugere af Android-enheder kan aktivere BLE på deres printer og få fuld Wi-Fi-tilslutning, så de kan printe dokumenter fra tilsluttede enheder. Når enheden og printeren er parret vha. Bluetooth, kan både iOS- og Android-brugere automatisk modtage fejlmeddelelser fra printeren via Canon PRINT-app'en. Brugeren henvises direkte til produktets online-manual, hvilket giver hurtig og enkel afhjælpning af fejl.

Forbedrede blækpatroner

De nye printere har 5 separate blæktanke6 og et Hybrid Ink System, som giver bedre farvegengivelse og fremstiller højkvalitetsprint og skarp tekst. Takket være de lysægte blæktyper byder PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 på den allerbedste printkvalitet og kan man få gavn af at bruge farvestofs- og pigmentbaserede blæktyper samtidig. 

Printerne er kompatible med tre forskellige størrelser blækpatroner7, så man selv kan vælge, hvilke patroner man ønsker at bruge, hvad enten det er til print af store dokumenter eller et særligt dokument. Patronerne med større kapacitet giver brugere, der har behov for at printe større volumener, økonomisk fordelagtige print og færre patronskift8. Det forbedrede brugerinterface advarer brugere, når patronerne er næsten opbrugt eller tomme, så de aldrig behøver løbe tør for blæk.

Kreativitet til arbejde og sjov

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 forvandler historier til print i fotolab-kvalitet derhjemme og er de perfekte printere til at imødekomme alle behov på hjemmearbejdspladsen og hos hele familien. De nye printere inspirerer til kreativitet og sjov: De er kompatible med den nye Message in Print-app9, hvormed man kan gemme skjulte beskeder i fotoprint. Brugeren kan tilføje animationer, musik, hyperlinks eller tekst til det printede billede, og modtageren kan afkode den hemmelige besked ved at holde sin iPhone over det printede billede. Canon gør det sjovt at printe med ekstra applikationer som My Image Garden, Creative Park og Easy-Photo-Print+, så alle kan få det meste ud af deres PIXMA-printer til hjemmekontoret. Brugere kan oprette lykønskningskort og kalendere og få adgang til eksklusivt indhold. 

De nye PIXMA-printere til hjemmekontoret byder på højkvalitetsprint kombineret med forbedrede tilslutningsmuligheder og gør det enkelt og bekvemt at arbejde hjemmefra. Det nye kompakte design sparer ikke alene plads, men øger også produktiviteten, takket være automatisk dobbeltsidet print, en 20-arks automatisk dokumentfremfører og separate blæktanke. Denne multifunktions 4-i-1-printerserie kompletterer både hjemmearbejderens og familiens behov og gør det enkelt at forvandle mindeværdige øjeblikke til højkvalitetsprint derhjemme.


1 Udstyret med Bluetooth®-lavenergiteknologi (Bluetooth-print og -scanning er kun tilgængelig på Android-enheder). De tilgængelige funktioner, som opnås via Bluetooth-kommunikation og Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app'en, kan ikke garanteres på alle Android-enheder. Ordet og mærket Bluetooth® samt logoer er registrerede varemærker, som tilhører Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og virksomhedsnavne tilhører deres respektive ejere.

2 Almindeligt papir og fotopapir op til A4 kan anvendes.

3 Almindeligt papir i formaterne A4, A5, B5 og LTR kan anvendes.

4 Antallet af ark afhænger af papirtypen og papirets tykkelse.

5 Scan til cloud og scan til e-mail er kun mulig ved brug af originalt Canon-blæk.

6 Pigment-sort (PGBK), sort, cyan, magenta og gul.

7 Tilgængeligheden af Standard-, XL- eller XXL-patroner varierer fra land til land.

8 Med XL-patronerne kan brugere printe dobbelt så mange sider sammenlignet med en Standardpatron, mens man med XXL-patroner kan printe tre gange så mange sider i forhold til Standardpatronen.

9 Message in Print-app'en lanceres den 31. oktober 2017 og vil kun være tilgængelig til iPhone-enheder med iOS 9 eller nyere.