PIXMA-hjemmekontor: Canon introducerer de nye 4-i-1-printere PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550

21. august 2017 – Canon Europe, verdens førende inden for billedbehandlingsløsninger, har i dag lanceret to nye 4-i-1 PIXMA-printere til hjemmekontoret til at printe, kopiere, scanne og faxe for endnu større produktivitet og flere tilslutningsmuligheder for brugere i hjemmet. PIXMA-serien til hjemmekontoret er ideel til dem, der arbejder hjemmefra, og giver dem fleksibilitet til at opfylde alle kontorkrav og professionelle behov.

PIXMA TR7550

PIXMA TR8550

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har nye vigtige funktioner til at hjælpe med fjernarbejde, f.eks. den automatiske dokumentføder (ADF) til 20 ark, automatisk dupleksprint, BLE (Bluetooth Low Energy) 1, store touchscreens og forbedret brugerinterface (UI). Den nye kompakte størrelse betyder, at brugerne har mere plads til at arbejde uden at gå på kompromis med funktionaliteten eller kvaliteten af deres print.

Det er nemt at arbejde hjemmefra

Et forbedret brugerinterface gør det muligt for medarbejderne at optimere funktionerne i de nye printerfunktioner ved nemt at navigere gennem kontrolelementerne. PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har større touchscreens, hhv. på 3,0" og 4,3", og frontpanelet kan vippes, så det passer til brugerens øjenlinje. Den store skærmstørrelse gør betjeningen af funktionerne endnu nemmere. Ideelt, hvis printeren bruges regelmæssigt i løbet af arbejdsdagen.

Brugere kan øge produktiviteten med funktionen Automatisk dupleksprint, hvilket betyder, at PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 automatisk printer dobbeltsidede dokumenter med et tryk på en knap, så der spares tid og papir. Printerne har også tovejs papirfremføring, der muliggør print fra både bagsiden2 og forsiden3 af printeren, hvilket betyder, at der kan ilægges papir i forskellige størrelser på én gang. Papirfremføringerne kan indeholde op til 100 ark almindeligt papir4, så store dokumenter kan printes med en kapacitet på 200 ark almindeligt A4-papir uden at skulle ilægge papir igen.

Funktionen Påmindelse om dokumentfjernelse giver brugeren besked, når et scannet dokument efterlades på scanningsenheden, så brugerne aldrig glemmer et vigtigt dokument. For nem håndtering af filer giver ADF-funktionen til 20 ark brugerne mulighed for at scanne større dokumenter på én gang, hvilket sparer værdifuld tid.

Bevar forbindelsen derhjemme

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 har Wi-Fi-tilslutning, der giver brugerne flere valgmuligheder, så de kan printe trådløst fra deres smartphone, tablet eller bærbare computer. PIXMA Cloud Link er kompatibel med udvalget, der gør det muligt for brugere at printe og scanne dokumenter fra og til onlinetjenester som f.eks. Google Drev, Evernote og Dropbox for øget hastighed og mulighed for deling. Brugere kan få adgang til og gemme filer ved hjælp af PIXMA Cloud Link via Canons PRINT-app eller printerskærmen, så fjernarbejde bliver nemt. Med Smartphone Capture and Copy-funktionen, som du kan få adgang til via Canon PRINT-appen, kan brugerne tage et foto af en papirkopi med deres smartphone for at konvertere til en skærmkopi direkte til deres enhed.

For brugere, der ønsker at få mere ud af deres printer, kan PIXMA TR8550 tilsluttes et Ethernet-kabel, så printeren kan sluttes til et helt netværk, hvilket betyder, at brugere kan printe og scanne fra flere printere til enhver tid. PIXMA TR8550 har også den ekstra fordel ved et indbygget SD-kortslot, som giver brugerne fleksibilitet til at scanne og printe direkte til og fra SD-kortet, så der ikke er behov for at oprette forbindelse til andre enheder.

Den nye serie indeholder helt nye BLE-funktioner, der muliggør parring for en konstant forbindelse mellem enhver kompatibel mobil enhed og printer. Brugere af Android-enheder kan aktivere BLE på deres printer for nem aktivering af fuld Wi-Fi-tilslutning, så de kan printe dokumenter fra tilsluttede enheder. Når enheden og printeren er parret ved hjælp af Bluetooth, modtager både iOS- og Android-brugere automatisk fejlmeddelelser via Canons PRINT-app fra printeren, og brugeren dirigeres til den dedikerede webmanual, hvilket muliggør hurtig og nem fejlfinding.

Forbedret blækpatronsystem

Den nye serie indeholder 5 separate blækpatroner6 og har et Hybrid Ink-system, der skaber forbedret farvegengivelse for print i høj kvalitet og skarp tekst. Med falmeresistent blæk tilbyder PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 fordelen ved samtidig brug af farve- og pigmentbaseret blæk for den bedste kvalitet.

Printerne er kompatible med blækpatroner i tre størrelser7, der giver brugerne mulighed for at vælge, når de køber deres patroner, uanset om det drejer sig om masseprint eller ODD-dokumenter. Patroner med større kapacitet supplerer brugerne med behovet for at printe i større volumener for omkostningseffektivt print og færre udskiftninger af patroner8. Det forbedrede brugerinterface advarer brugerne om snart tomme eller tomme patroner, så de aldrig bliver fanget med tomme patroner.

Kreativitet til arbejde og leg

PIXMA TR7550 og PIXMA TR8550 er ideelle printere til hjemmemøder, de opfylder arbejds- og familiebehov og forvandler hjemmefortællinger til print i professionel kvalitet. De nye printere inspirerer til kreativitet og sjov, og de er kompatible med den nye Message in Print-app9 til integrering af usynlige meddelelser i fotoprint. Brugeren kan tilføje animationer, musik, URL-links eller tekst til sit printede billede, så modtageren kan afkode det ved at holde sin iPhone over printet. Canon gør det sjovt at printe med flere programmer fra My Image Garden til Creative Park og Easy-Photo-Print+, så alle kan få mest muligt ud af PIXMA-printeren til hjemmekontoret. Brugere kan oprette lykønskningskort og kalendere samt få adgang til eksklusivt indhold.

Det nye PIXMA-hjemmekontor tilbyder print i høj kvalitet med forbedrede tilslutningsmuligheder for at gøre det nemt at arbejde hjemme. Det kompakte nye design sparer plads og øger produktiviteten med automatisk dobbeltsidet print, 20-arks ADF-funktion og individuelle blækpatroner. Den multifunktionelle 4-i-1-printerserie passer til både hjemmearbejderens og hele familiens behov, hvilket gør det nemt at forvandle øjeblikke, der betyder noget, til print i høj kvalitet derhjemme.1 Udstyret med Bluetooth®-lavenergiteknologi (Bluetooth-print og -scanning er kun tilgængelig på Android-enheder). De tilgængelige funktioner med Bluetooth-kommunikation og Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app er ikke garanteret på alle Android-smartphones. Bluetooth®-navnet og -logoet er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug af sådanne mærker af Canon Inc. er under licens. Andre varemærker og handelsnavne tilhører de respektive ejere

2 Kan rumme almindeligt papir og fotopapir op til A4

3 Kan rumme almindeligt papir i A4-, A5-, B5- og LTR-format

4 Antallet af ark varierer afhængigt af papirtype og -tykkelse

6 Pigmentsort (PGBK), sort, cyan, magenta og gul

7 STD-, XL- og XXL-tilgængelighed afhænger af regionen

8 XL gør det muligt for brugere at printe dobbelt så meget som STD, og XXL-print giver tre gange så meget sammenlignet med standardpatronen

9 Message in Print-appen bliver udgivet den 31. oktober 2017 og vil kun være tilgængelig på iPhone med iOS 9 og nyere