Optag det ekstraordinære med Canons spejlløse nyhed - EOS M6

Søborg den 15. februar 2017: Canon har introduceret en ny spejlløs topmodel i EOS M familien - EOS M6 - der kombinerer Canons markedsledende kvalitet med et kompakt design. Således rummer EOS M6 alle de seneste teknologier, blandt andet en APS-C sensor med en opløsning på 24.2 Megapixel, Dual Pixel CMOS autofokusering og en DIGIC 7 processor. Dermed er der tale om et kompakt kamera med DSLR-ydelse, der kan tages med overalt og som takket være sin vipbare LCD-skærm desuden udfordrer kreativiteten ved at invitere til at afprøve nye fotografiske vinkler.

EOS M6

Elektronisk søger EVF-DC2.


Kraft og skønhed i samme kamera
Canons DIGIC 7 processor giver mere og hurtigere processorkraft, hvilket sikrer flotte billeder med bedre farvetoner og mere nuancerede detaljer under alle lysforhold. Kombinationen af 24.2 Megapixel CMOS sensoren og Dual Pixel CMOS AF er yderligere med til at give de kræfter og den arbejdshastighed, man ellers skal op i et DSLR kamera for at finde.

Nævnes skal også en hastighed på op til 7 billeder i sekundet, der kan øges helt op til 9 billeder i sekundet ved fast fokusering. Her må selv adskillige DSLR kameraer stå af. Integreret i kameraet finder man Canons 5-aksede stabiliseringsteknologi, der garanterer knivskarpe videooptagelser uden rystelser i fuld HD kvalitet med op til 60 frames i sekundet. Man kan yderligere sikre sig mod utilsigtede rystelser ved at benytte et Canon objektiv med integreret Dynamic IS teknologi, f.eks. EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.

Ikonisk EOS design og betjening
EOS M6 er bygget op over Canons klassiske EOS design og har den perfekte størrelse til at komme med uanset, hvor eventyrrejsen går hen. Kreativiteten udfordres af en store, vipbare LCD skærm, og nemt betjente drejehjul giver fuld kontrol over indstillingsmulighederne i alle tænkelige situationer.

Forbind og del
EOS M6 rummer integreret Wi-Fi og NFC (Near Field Communication) interface, hvilket gør det lynhurtigt at dele såvel stillbilleder som video. Bluetooth interfacet gør det endvidere muligt at have en fast forbindelse mellem kamera og smartphone eller tablet, så billederne kan vises uden, at kameraet skal op af tasken. Bluetooth kan endvidere benyttes til fjernbetjening af kameraet.

Helt ny elektronisk søger
Sammen med EOS M6 har Canon lanceret en ny, elektronisk søger - Electronic Viewfinder EVF-DC2 - med en vægt på blot 29 gram, der er kompatibel med såvel hele EOS M serien som PowerShot serien. Den nye søger er forsynet med en 0.39-type søger og et display med en opløsning på 2.36 millioner pixels. Dækningen er 100 procent, hvilket betyder, at what-you-see-is-what-you-get. EVF-DC2 har en refresh rate på 120 fps., hvilket giver visning af bevægelse i realtid og derfor gør det lynhurtigt at skifte mellem at kigge i søgeren eller på skærmen.

Nøglefunktioner EOS M6:

  • Høj kvalitet - kompakt formfaktor.
  • Imponerende performance i DSLR kvalitet.
  • Bring din kreativitet til nye højder.
  • Trådløs deling af billeder og video.

Nøglefunktioner elektronisk søger EVF-DC2:

  • 100 procent dækning - stol på det, du ser.
  • Lynhurtigt skift mellem visning i søger og på skærm.
  • Kompakt design, der passer i enhver fototaske.